Terug

Evenementenbureau 24-7 Events

Stand 3K05
Location
Soesterberg
Contact person
Ron Kruiver
Contact details
Evenementenbureau 24-7 Events Mercury 247, 3769 KD Soesterberg Telefoon: +31 (0) 85 0028111 Web: https://247events.nl Mail: events@247events.nl

Omschrijving

Welkom bij 24-7 Events, het evenementenbureau dat altijd voor jou klaarstaat!

Naast het organiseren van zakelijke evenementen, zijn wij trots om de grootste aanbieder van bekende filmauto's in Nederland te zijn. Onze auto's zijn te huur voor jouw evenement. De wagens kunnen worden gebruikt als statische display en/of decoratie. Maar ook voor jouw marketing- en promotiedoeleinden zijn onze wagens uitermate geschikt, vooral in combinatie met onze Moviecar Photobooth.

Wij zijn verheugd om op de komende editie van EventSummit aanwezig te zijn, met een van onze iconische filmauto's: De Delorean Time Machine. Wie kent deze schitterende wagen nu niet?

Altijd al eens van gedroomd om in die schitterende wagen te zitten? Dan hebben we goed nieuws voor je!

We nemen ook onze Back to the Future photobooth mee.

  • Laat je fotograferen in de DeLorean Time Machine
  • Krijg direct jouw foto, met speciale achtergrond gelijk mee
  • Bewonder de wagen up close and personal.
  • Zie de Flux Capacitor in actie
  • Check ALLE HANDTEKENINGEN van de cast uit Back to the Future. Inclusief de handtekening Michael J. Fox!

Kom langs bij onze stand en ervaar zelf deze unieke ervaring! Onze auto's zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook fantastisch om mee op de foto te gaan. Dus als jij op zoek bent naar een uniek element voor jouw volgende evenement, neem dan contact met ons op en huur een van onze filmauto's.

Brochures en inspiratie
We hebben alvast een overzicht van ons aanbod Moviecars klaarstaan. En natuurlijk kun je de brochure van de Back to the Future Photobooth downloaden. Check ook zeker de website, voor meer informatie over de Back to the Future Photobooth. 

TIP
Dit foto principe kunnen wij op alle moviecars toepassen. Elk denkbaar thema is mogelijk. Zo maken we jouw evenementen persoonlijk en onvergetelijk!

Of het nu gaat om jouw bedrijfsfeest, beurs, productpresentatie of filmopname, onze auto's zijn altijd de ster van de show!

We hopen je snel te zien op EventSummit!

Fotos

Terug