Terug

NOVOTIX

Stand 4C15

Omschrijving

Stel je voor, binnen enkele minuten je eigen online ticketshop voor elk soort evenement, van grootschalige festivals tot intieme bijeenkomsten. Dat is precies wat NOVOTIX biedt - een krachtig platform met een uitgebreide event ticketing module, ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

Of je nu een festivalorganisator bent die duizenden bezoekers verwacht of een host van een intiem micro-event, NOVOTIX past zich aan aan jouw wensen. Onze platformfunctionaliteit omvat alles, van het beheren van tickets tot het inchecken van bezoekers met de handige Novotix checkin app.

En laten we het hebben over flexibiliteit - met onze scan app kun je zoveel teamleden toevoegen als nodig is. En het beste is dat je elk teamlid individuele rechten en toegang tot specifieke events kunt toewijzen. Hiermee behoud je volledige controle over het proces, ongeacht de omvang van je team.

We begrijpen dat de wereld van evenementen onvoorspelbaar kan zijn, daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze app zowel online als offline kan werken. Dus zelfs als de internetverbinding niet perfect is, blijft NOVOTIX je ondersteunen om ervoor te zorgen dat je evenement soepel verloopt.

Social media

Fotos

Terug