Terug

aanmelder.nl

Stand 4B05
Location
Delft
Contact person
Joakim de Ruig
Contact details
(0) 15 2002 192
Website
aanmelder.nl

Omschrijving

Met meer dan 70.000 georganiseerde zakelijke evenementen biedt aanmelder.nl bewezen, gevarieerde èn gebruiksvriendelijke praktische software/ hardware oplossingen om succesvollere en effectievere evenementen te organiseren. Hierdoor kun je je als eventmanager concentreren op alle details die je event tot een waar succes maken. En uiteraard vertellen we je daar graag meer over tijdens de volgende EventSummit! 

Een greep uit onze producten: 

Event Management
Met onze alles-in-één Event Management software ben jij in controle van het gehele evenement, van begin tot eind. On- en offline. Registratie, communicatie, event site(s) in jouw huisstijl, ticketing en zelfs , financiële administratie, beheer je allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard. Inclusief realtime data en statistieken, zodat je gelijk ziet hoe het ervoor staat! 

Eind 2023 is er een nieuwe Event Website Builder gelanceerd waarmee je met gemak zelf professionele event sites optuigt. We vertellen je er graag meer over bij de stand! 

Event Check-In
Scan het ticket met onze tablet en er rolt direct een gepersonaliseerde badge uit de printer. Zo bespaar je tijd voor en tijdens het event. Maak ter plekke last-minute aanpassingen en wees vriendelijk voor het milieu door minder onnodig te printen. Meet (sessie)opkomst en krijg waardevolle inzichten voor toekomstige events. Nieuwsgierig? We laten je graag zien hoe het werkt bij onze stand. 

Event Platform
Met het Online Event Platform creëer je een echte evenementervaring, maar dan online. Deelnemers worden ontvangen in de lobby, kunnen direct hun programma inzien en doorgestuurd worden naar volgende sessies. De tool is volledig responsive, gebruiksvriendelijk en bevat diverse handige features voor interactie. Streamingsdiensten zijn gemakkelijk te integreren!

Event Streaming
Met Event Streaming maak je indruk op het scherm. Dynamische beelden trekken de aandacht van de kijker via elk gewenst platform. AI software zorgt ervoor dat de opname direct gemonteerd wordt, van invalshoek verandert en de presentatie slides automatisch worden verwerkt in de stream. De stream is snel en gemakkelijk opzetbaar en de content is opnieuw bruikbaar!

aanmelder.nl heeft daarnaast haar ISO 27001 certificaat behaald en gaat nog verder op het gebied van gegevensbescherming. Zo ben jij verzekerd dat de persoonsgegevens van jouw deelnemers veilig zijn.

Social media

Fotos

Terug