Terug

ORGANIZED.

Stand 4D13
Location
Zaandam
Contact person
Nena Rienderhoff
Contact details
Nena Rienderhoff
nena@digitaleventsupport.com
+316 45 67 30 44

Digital Event Support BV
Ronde Tocht 11
1507 CC ZAANDAM

Omschrijving

De meeste organisatoren van evenementen hebben al genoeg aan hun hoofd. Met onze duidelijke en handige digitale tools helpen we hen en hun stakeholders om naadloos in elkaar over te gaan. Dat is beter voor ieders gezondheid, bedrijfsprocessen en de algehele energie.

Simpel gezegd verbinden we de punten tussen alle elementen die betrokken zijn bij het organiseren van een evenement. Denk aan systemen, bedrijven, belanghebbenden. We geven ze digitaal advies, ontwikkelen tools op maat en ontwerpen onze eigen producten. 

Organized zorgt voor minder werk, minder gedoe en meer hoofdruimte voor organisatoren van evenementen. Het regelt je gastenlijsten, het briefen van artiesten, productie, personeelsregistratie, accreditaties, hotelreserveringen, bestellingen, renners, energieaanvragen en nog veel meer. Door alle interne en externe teamleden en belanghebbenden met elkaar te verbinden in deze ene tool, gaan we samen gemakkelijk op weg naar de grote momenten.

We hebben dit gemaakt voor kleine en grote organisaties, omdat we veel overeenkomsten zien als het gaat om eventmanagement zelf. Van muziekfestivals en sportevenementen tot zakelijke conferenties en intieme concerten - het enige dat verschilt is de workflow. Dus met dat alles in gedachten hebben we ORGANIZED ontworpen omdat het zich aanpast aan jouw manier van werken.

Categorieën

Terug