Terug

Kunsthal Rotterdam & Depot Boijmans Van Beuningen

Stand 4N03
Location
Rotterdam
Contact person
Kunsthal Rotterdam: Bente Lutteke Depot Boijmans Van Beuningen: Frederique van Schouwen
Contact details
Depot Boijmans Van Beuningen: Frederique Schouwen frederique.schouwen@boijmans.nl Planner Horeca & Events +31611599221 Kunsthal Rotterdam: Bente Lutteke Coördinator Evenementen +31643914374

Omschrijving

Kunsthal Rotterdam 

Bent u voor uw (zakelijke) evenement op zoek naar een bijzondere locatie in een dynamische omgeving, dan bent u bij Kunsthal Rotterdam aan het juiste adres. Het iconische gebouw, ontworpen door architect Rem Koolhaas, biedt zeven verschillende tentoonstellingshallen, een karakteristiek Auditorium en een sfeervol Kunsthalcafé. Een plek voor inspiratie en ontmoetingen.

 

Het Auditorium is een schuin oplopende zaal met 280 gekleurde stoelen en is bijzonder geschikt voor het geven van presentaties, lezingen, filmvertoningen en optredens.

 

In het Kunsthalcafé, met haar eigen unieke sfeer, kunt u terecht voor ontbijt, lunch, diner, hapjes en drankjes voor uw receptie of feest. De Kunsthal heeft ruime ervaring in het op maat organiseren van alle soorten ontvangsten.

 

Een bezoek aan één van de tentoonstellingen is een inspirerende aanvulling op uw evenement. Door het afwisselende aanbod is uw bezoek aan de Kunsthal altijd verrassend!

 

Depot Boijmans Van Beuningen

Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld. Het depot staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in Museumpark in Rotterdam. Bezoekers zien het resultaat van 174 jaar verzamelen. Meer dan 154.000 verzamelde kunstwerken opgeslagen bij elkaar, gerangschikt en gestructureerd in veertien depotruimten met vijf klimaten. 

Het depot heeft een (letterlijk) schitterend exterieur en een spectaculair interieur. Op het dak van het depot, heb je niet alleen een panorama over de stad, je vindt er ook restaurant Renilde en zaal Coert. Allebei gelegen in een groene oase op bijna 40 meter hoogte, en beiden bevatten de mogelijkheid om omgetoverd te worden tot multifunctionele evenementruimtes. 2 Ruimtes, beiden van ruim 200m2. Open, lichte zalen met daglicht rondom en uitzicht over een prachtige groene daktuin en natuurlijk de stad Rotterdam. 

 

Terug