Terug

The Piano Bar

Stand 4W10
Location
Senecalaan 49, 1349 LG Almere
Contact person
Mèlanie Snieder
Contact details
036-2022995

Omschrijving

LIVE MUZIEK EN HEERLIJKE DRANKJES OP JOUW LOCATIE

Zoek je het ideale instrument voor je zakelijke evenement of feest? Vraagt jouw event om de ultieme sfeermaker? Dan boek je The Piano Bar. The Piano Bar is een uniek totaalconcept van een mobiele bar met live muziek, de lekkerste dranken en stijlvolle aankleding. En het mooiste? Dit brengen wij allemaal naar de door jou gekozen locatie.

ONZE DRANKEN OF JE EIGEN DRANKEN

Wat er uit de bar geschonken wordt kies jij. Laat de inhoud van de bar door ons verzorgen of boek ons met je eigen dranken (of die van een cateraar). Lever ze bij ons aan en wij schenken ze met plezier voor je uit.

SFEERMAKER PUR SANG

Geef The Piano Bar een centrale plek en je gasten zullen zich er toe aangetrokken voelen. Rondom de bar gebeurt het. Lekker borrelen onder het genot van het optreden van de live pianist. The Piano Bar is een echte eye-catcher en geeft je event meteen veel sfeer. We komen op de door jou gekozen locatie en kunnen zowel binnen als buiten optreden.

PIANO, ZANG, CONTRABAS EN DJ

Terwijl de pianist je toezingt met klassiekers uit de pop, jazz, blues and soul, wordt in het midden van de vleugel je favoriete drankje bereid. Laat je meenemen op een muzikale reis door de tijd. Met vele bij te boeken opties, zoals een contrabassist die meespeelt met de zingende pianist of een dj om de avond dansen af te sluiten. 


Video

Fotos

Terug