Terug

Landgoed Duin & Kruidberg

Stand 3B01
Website
www.duin-kruidberg.nl

Omschrijving

OVERNACHTEN

Stap terug in de tijd maar met de luxe en het comfort van nu. Het Landgoed beschikt over 75 hotelkamers met ieder een andere uitstraling. In het Landhuis zijn 31 hotelkamers in klassieke stijl ingericht. De aangrenzende vleugel beschikt over 44 hotelkamers die zijn ingericht in 5 verschillende thema’s. Verwonder, geniet en beleef de sfeer van Landgoed Duin & Kruidberg.

FIJNPROEVEN

In ons Restaurant kunt u terecht voor casual fine dining met een Frans georiënteerde keuken. De subtiele internationale invloeden zorgen ervoor dat u wordt verrast door nieuwe, onbekende smaken en ingrediënten. Wij serveren klassieke gerechten in een modern jasje. Alle gerechten zijn verfijnd, sierlijk en vrolijk, prachtig om te zien. Ook over de combinatie met de juiste wijn is zorgvuldig nagedacht voor de beste match. Een echte avond uit waarbij persoonlijke service door een professioneel team zorgt voor een complete beleving.

VERGADEREN

Met 10 conferentiezalen, 3 stijlzalen en Koetshuis Nova Zembla is iedere ruimte uniek en geschikt voor uw bijeenkomst! Een vergadering op Landgoed Duin & Kruidberg begint met een ontvangst om vervolgens te starten met uw bijeenkomst. Na de lunch een teambuildingsactiviteit? Wij hebben verschillende mogelijkheden! De dag kunt u afsluiten met een diner en overnachting om de volgende ochtend weer uitgerust te starten aan de bijeenkomst. Van begin tot einde, wij denken graag met u mee.

VIEREN

Het leven zit vol mooie momenten, wij maken hier graag samen met u een mooie beleving van. Samen met familie of vrienden genieten op dé buitenplaats van Amsterdam. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, bruiloft of privédiner, op Landgoed Duin & Kruidberg wordt u volledig in de watten gelegd, zodat er tijd is voor uw gasten!

Social media

Terug