Terug

De Kuip Meetings & Events

Stand 4O03
Location
Rotterdam
Contact person
De Kuip Meetings & Events
Website
www.dekuip.nl

Omschrijving

Voetballiefhebbers uit het hele land zijn het erover eens: De Kuip is het mooiste stadion van Nederland.

Maar De Kuip is meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Het is de plek waar belangrijke voetbalfinales werden gespeeld, het Nederlands elftal de meeste overwinningen heeft geboekt en waar grootheden als de Rolling Stones, U2, Madonna, Prince en Michael Jackson optraden. Daarnaast beschikt het stadion over een congres- en evenementencentrum met meer dan 17 unieke zalen voor zakelijke bijeenkomsten.

Stadion Feijenoord staat onder andere bekend om de uitstekende bereikbaarheid. Het stadion is snel te bereiken via de A16 of met het openbaar vervoer. Bezoekers van een evenement hoeven zich geen zorgen te maken over het gebrek aan parkeergelegenheid. De Kuip heeft de beschikking over meer dan 1.000 gratis parkeerplaatsen voor de deur, een luxe voor een evenementenlocatie in Rotterdam. De catering is daarnaast geheel naar eigen wens in te richten. Onze eigen keukenbrigade denkt graag met je mee.

Kortom; De Kuip is de meest iconische en veelzijdige evenementenlocatie in Rotterdam waar een evenement volledig naar eigen wens kan worden ingericht.

Categorieën

Social media

Terug