Terug

De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events

Stand 4E14
Location
De Ruwenberg Hotel | Meetings | Events
Contact person
Simone van den Nieuwenhof

Omschrijving

De Ruwenberg is een bijzonder hotel, gelegen op een groot landgoed middenin de natuur. Door de 196 hotelkamers, het culinaire restaurant, de sfeervolle bar en de sport- en wellnessfaciliteiten is ons hotel uitermate geschikt voor een meerdaags verblijf. In combinatie met de 40 multifunctionele meeting rooms, die verdeeld liggen over 4 exclusief af te huren vleugels, is onze locatie perfect voor bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen, (hybride) business events, congressen of rally’s. Bovendien kunt u uw bijeenkomst goed uitbreiden diverse teambuildingactiviteiten, zoals golfclinics, schapendrijven, schermen, varen op de Dommel en seizoens fairs.

Bereikbaarheid

De Ruwenberg Conferentiecentrum Den Bosch is gelegen in Sint-Michielsgestel, grenzend aan ‘s-Hertogenbosch, in Noord-Brabant. Hotel Den Bosch ligt op slechts 1 uur rijden van de vliegvelden Schiphol, Düsseldorf en Brussel en op 30 minuten rijden van Eindhoven Airport. Vanaf de A2 bent u binnen 5 minuten op het zeer authentieke, 14 hectare grote landgoed van De Ruwenberg. We bieden gratis parkeergelegenheid op eigen terrein met ruimte voor minstens 250 auto’s én 42 plaatsen voor elektrische auto’s.

Faciliteiten

Als gast maakt u gratis gebruik van al onze sport- en wellnessfaciliteiten. Kom na een intensieve dag tot rust in ons verwarmde binnenzwembad of in de sauna’s. Of span u nog even in op de tennisbaan, de driving range, de fitnessruimte of op de squashbaan.

Neem contact op met onze persoonlijke account manager en vraag naar de mogelijkheden voor uw eigen zakelijke evenement.

Social media

Video

Fotos

Terug