Terug

Vermaat Venues Groningen

Stand 3F09

Omschrijving

Vermaat Events is jouw culinair partner voor elk evenement. Van klein en intiem tot groots en meeslepend. Van binnenshuis tot buiten de deur. Van de heuvels in Limburg tot de landerijen van Groningen. Wij verwennen gasten van onze evenementen met hoogwaardige catering. Wij stellen onze opdrachtgevers gerust met betrouwbare service. En wij dagen onszelf uit iedere dag opnieuw te verrassen.

Wij blinken uit in uitvoering, geen uitdaging is ons te groot. Ook is geen uitdaging ons te klein. Dagelijks servicen we vergaderingen en congressen met arrangementen op maat. Ook geven we feestelijke gelegenheden, van borrel tot sit-down dinner, een persoonlijke touch namens de opdrachtgever. Thuis, op kantoor, op een externe locatie of bij één van onze vele locaties.

In het Noorden van het land heeft Vermaat een ruim aanbod aan event venues. Denk bijvoorbeeld aan de drie grote noordelijke musea: Groninger Museum, Drents Museum, Fries Museum. Of aan het spectaculaire Forum Groningen. Het  gebouw van de toekomst met waanzinnig uitzicht over de binnenstad. Met Paviljoen Sterrebos beschikken we over een hoogwaardige vergader- en congreslocatie. En met het de rauwe industriële look en de koepelvullende projectie van de Dome, vind je in DOT Groningen de ideale evenlocatie voor grotere groepen in combinatie met stoere dranken en streetfood. In de monumentale lokomotievenremise van Graanrepubliek organiseer je een event waar je zeker indruk mee maakt. In deze bijzondere productielocatie van onder andere bier, brood en whiskey staat Gronings Graan centraal. Voor een event op een iconische plek werken wij heel graag samen met de Martinikerk. De ideale venue voor grotere congressen en diners tot wel 900 personen!

Fotos

Terug