Terug

Van der Valk Hotel Groningen - Hoogkerk

Stand 3F06

Omschrijving

 Sport, business en ontspanning tussen stad en land
Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk is gelegen in Eelderwolde, naast de snelweg A7 en direct aan het P&R station Hoogkerk (afrit 35) met gratis parkeergelegenheid inclusief elektrische oplaadpunten. Het hotel bevindt zich aan de rand van natuurgebied De Onlanden en ligt op slechts 5 minuten van de stad Groningen. Vanuit het hotel zijn verschillende mooie fiets- en wandelroutes uitgestippeld, die door de prachtige natuurgebieden in Groningen en Drenthe leiden. Naast het hotel rijdt een rechtstreekse bus naar het centrum van Groningen. De Martinitoren bevindt zich op 5 kilometer van het hotel en het Groninger Museum bevindt zich op 4,4 kilometer afstand.

Faciliteiten
Van der Valk Hotel Groningen-Hoogkerk beschikt over 125 comfortabele kamers, waaronder 2 wellness suites, 2 junior suites, 1 familiekamer en 1 mindervalide kamer. De hotelkamers zijn voorzien van comfortabele bedden en een luxe badkamer. Naast de hotelaccommodatie en het zalencentrum beschikt het hotel over een modern restaurant en een brasserie om overdag te kunnen werken of in de avonduren gezellig te kunnen borrelen. Ook heeft u bij verblijf in het hotel toegang tot de fitnessruimte op de 6e etage. Door het gehele hotel bieden wij gratis internetverbinding aan.

Multifunctionele zalen
Op onze eerste etage bevinden zich 10 multifunctionele zalen die in ieder gewenste opstelling kunnen worden ingericht. Onze moderne zalen zijn warm en sfeervol ingericht en voorzien van de nieuwste technologieën. Geluid, licht, beeld en temperatuur zijn eenvoudig te bedienen met een touchscreen bedieningspaneel in de zaal. Tijdens de breaks kunt u in onze foyer voor de zaal genieten van verse koffie, thee, zoete lekkernijen en andere versnaperingen die zijn inbegrepen bij uw vergaderarrangement.

 

Fotos

Terug