Kasteel Kerckebosch, een intiem kasteel, vormt een uniek decor voor ieder verblijf; slapen, vergaderen, trouwen, feesten en voor een bijzonder culinair bezoek.  

Ons kasteel, gelegen in de bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug, is ruim 125 jaar oud. Gebouwd als buitenhuis voor een adellijke familie maar vandaag de dag voorzien van 30 authentieke hotelkamers, een bar, sfeervolle lounge, een prachtige serre, zonnige tuin en ruim terras.

Ons culinaire kasteel is de ideale locatie voor een bijzondere  lunch of diner, een bedrijfsevenement, presentatie of een ander moment om zomaar iets te vieren.

Bij Kasteel Kerckebosch maken wij elk event graag bijzonder. Van workshops en teambuildingsessies tot stijlvolle bedrijfsfeesten, gala diners en feestelijke borrels; onze mooie sfeervolle ruimtes zorgen gegarandeerd voor een bijzonder samenkomen. Wij zijn gewend om maatwerk oplossingen te bieden, met u mee te denken en beantwoorden graag uw vragen. Wij nemen graag alle zorgen rondom de organisatie uit handen, zodat u  kunt ontspannen en genieten, samen met uw gasten.