Terug

Expeditienoordzee.nl

Stand 3G05

Omschrijving

Duurzaam bedrijfsuitje

Teamwork makes the dream work - Bedrijven spelen een belangrijke rol bij het verbeteren van onze planeet en het welzijn van haar bewoners. Expeditie Noordzee organiseert groene uitjes voor bedrijven die de gezondheid van de medewerker centraal stellen en maatschappelijk betrokken zijn. Bovendien zijn wij specialist in (bedrijfs)uitjes voor duurzaamheid, gezondheid, groen ondernemen en een gezonde leefomgeving. We organiseren originele uitjes waarbij rekening met het milieu wordt gehouden. 

Duurzame bedrijfsuitjes?

De duurzame bedrijfsuitjes van Expeditie Noordzee zijn gezond, sociaal & leuk. Samen met de groep zullen jullie je tijdens onze uitjes verder bewust worden over thema's als duurzaamheid, gezondheid en milieu. Jullie genieten van de natuur (aan zee). Ook worden er bij elke boeking twee bomen geplant. Zodoende zijn onze uitjes CO2-neutraal. De perfecte combinatie van teambuilding, natuurbehoud en beleving.

Bedrijfsuitje goed doel

Een bedrijfsuitje organiseren en tegelijkertijd een goed doel steunen? Expeditie Noordzee doneert van elk uitje dat wordt geboekt een percentage aan twee goede doelen. 

Fotos

Terug