Terug

Boerderij De Weistaar

Stand 4G02
Location
Boerderij De Weistaar
Contact person
Ria van Garderen
Contact details
Rottegatsteeg 6 3953 MN Maarsbergen
Website
www.weistaar.nl

Omschrijving

Boerderij De Weistaar is een unieke locatie omringt met een schitterende natuur. Op 5 minuten rijden vanaf de A12 en een groot gratis parkeerterrein is de start van jouw event hier altijd een succes. Wij denken mee in de voorbereidingen en op de dag zelf begeleiden wij jullie zodat alles in de puntjes wordt geregeld. 

Onze diverse zalen zijn voorzien van de media apparatuur die nodig is en sfeervol ingericht. Geniet tijdens de zomermaanden van onze terrassen en laat je verrassen door de vele mogelijkheden aan activiteiten. Denk aan laserkleiduifschieten, boerengolf, haka workshop, fatbike tour, ik hou van Holland show en nog veel meer!

Vergaderen
Onze vergaderarrangementen zijn compleet en functioneel, zo kom je op de dag zelf niet voor verrassingen te staan. De lunch wordt bereid in onze eigen keuken waar kwaliteit centraal staat. Laat je verrassen door onze unieke inspirerende locatie. 

Teambuilding
Leer je collega's nog beter kennen tijdens één van onze activiteiten. Geniet van het grote aanbod. Lastig om een keuze te maken? Graag helpen wij jullie hierbij om er een succes van te maken. Ons grote aanbod en de vele jaren van ervaring maken het dat wij voor ieder een advies op maat kunnen samenstellen.

Social media

Fotos

Terug