Terug

Eurobottle

Stand 3G08
Location
Dronten, Flevoland, NL
Contact person
Huib Lommers
Contact details
+31634526911
Website
www.eurobottle.nl

Omschrijving

Kennis, kwaliteit en innovatie zorgen er al meer dan 25 jaar voor dat Eurobottle hoogwaardige bidons produceert in Nederland. Wij zijn voortdurend vooruitstrevend bezig met het zoeken naar duurzame oplossingen voor de productie van deze bidons.

Sinds januari 2014 mogen wij ons de grondlegger van dé biobased kunststof bidon noemen. Kwaliteit en duurzaamheid is voor ons vanzelfsprekend en een dagelijkse bezigheid en daarmee onderscheiden wij ons van andere leveranciers. Uiteraard zijn onze bidons ook 100% recyclebaar.

Wij willen bijdragen aan een nieuwe standaard voor kunststoffen, zodat alle waterflessen in de toekomst van biobased kunststof worden gemaakt. Wij onderscheiden ons eveneens door het aanbod van de 330ml en 1000ml bidon en de mogelijkheid om een zichtstreep of een extra softtouch-laag toe te voegen.

De productie hebben wij volledig in eigen huis, dus voor een custom made product zijn wij ook voor u de juiste partij.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om de verantwoordelijkheid te nemen over de producten die je in de markt zet. Daarom streven we ernaar om alleen biobased plastic, plastic van suikerriet, te gebruiken voor onze bidons. Door te kiezen voor biobased plastic verminderen we de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen en verminderen we de CO2-uitstoot tijdens de productie. Buiten de grondstof is herbruikbaarheid is ook van groot belang. Door dat onze bidons en waterflessen volledig herbruikbaar zijn dragen we bij aan het verminderen van het aantal plastic dat in de natuur belandt.

Social media

Video

Fotos

Terug