Terug

Vision2Watch

Stand 4B04

Omschrijving

Met een passie voor het creëren van opmerkelijke visuele ervaringen, transformeert Vision2Watch de manier waarop we de wereld om ons heen waarnemen en begrijpen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in een scala aan visuele technologieën; holoboxen en interactieve toepassingen voor onder andere vloeren, wanden, tafels en barren.

Holoboxen: Onze holoboxen vertegenwoordigen de toekomst van visuele ervaringen. Ze bieden een meeslepende mogelijkheid tot holografische projecties die gebruikers betoveren en verbluffen. Holoboxen worden ontzettend veel ingezet bij live evenementen, beurzen, events maar ook voor activaties en marketingdoeleinden. Hiermee kunnen producten worden gepresenteerd, verhalen worden gedeeld en kan informatie worden verstrekt op een manier die mensen nooit zullen vergeten. We leggen de nadruk op het ontwikkelen van content die de verbeelding prikkelt en een blijvende indruk achterlaat.

Interactieve toepassingen: Onze interactieve toepassingen zijn ontworpen om mensen te betrekken bij het visuele verhaal. Dynamische beelden worden geprojecteerd op vloer, wand, tafel of bar en reageren op beweging. Deze technologie wordt vaak ingezet in onderwijs, gezondheidszorg, horeca en entertainment om betrokkenheid en deelneming te stimuleren. Met interactieve toepassingen gaat de digitale rode loper voor iedereen uit in de huisstijl van uw event!

Bij Vision2Watch draait het om meer dan alleen producten; we bieden uitgebreide diensten om klanten te helpen bij het ontwikkelen van verbluffende content. Onze missie is om de grenzen van visuele communicatie te verleggen, of het nu met holoboxen of interactieve toepassingen is. We willen mensen boeien, verwonderen en inspireren door middel van visuele kunst en technologie. Welkom in de toekomst van visuele ervaringen. We zien u graag bij onze stand!

Terug