Terug

More2Safety

Stand 3H11
Location
Amsterdam (Almere) en Rotterdam
Contact person
Richard Boekee
Website
www.more2safety.nl

Omschrijving

Professionele en kwalitatieve beveiliging voor uw evenement met More2Safety
In een wereld waar evenementen voortdurend evolueren, blijft één ding constant: de behoefte aan betrouwbare en effectieve beveiliging. More2Safety staat aan de voorhoede van deze essentiële dienstverlening, waarbij we niet alleen adviseren maar ook de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de veiligheid van uw evenement. Met ons uitgebreide pakket aan evenementenbeveiligingsdiensten, van alerte beveiligers tot professionele hondengeleiders en vriendelijke service medewerkers, garanderen wij een zorgeloze ervaring voor zowel organisatoren als bezoekers.

More2Safety: waar gastvrijheid en veiligheid elkaar ontmoeten
Bij More2Safety geloven we dat beveiliging verder gaat dan alleen toezicht houden. Onze medewerkers zijn het bewijs van onze toewijding aan gastvrijheid en professionaliteit. Zij zijn niet alleen de bewakers van uw veiligheid, maar ook de ambassadeurs van uw evenement. Met hun vriendelijke benadering en deskundige aanpak zorgen ze ervoor dat elke gast zich welkom en veilig voelt, of het nu gaat om een dynamisch dance-event of een prestigieuze beurs.

Onze dienstverlening, uw veiligheid

Van EHBO'ers en brandwachten tot hondengeleiders en beveiligers, More2Safety ontzorgt u van a tot z door het leveren van een totaaloplossing. Denk hierbij aan:

  • Gecertificeerd BHV'ers en EHBO'ers
  • Verkeersregelaars
  • Brandwachten
  • Servicemedewerkers
  • Beveiligers
  • Hondengeleiders
  • Predicitve profilers

Door middel van fouilleren en visiteren zorgen we ervoor dat ongewenste materialen en middelen niet binnenkomen. Onze beveiligers zijn gespecialiseerd in het handhaven van het sfeerbeleid door veranderingen in de omgeving te observeren en hierop te anticiperen, met als doel de rust en vrede te bewaren. Daarnaast houden we toezicht op de veiligheid door de wet te handhaven en ervoor te zorgen dat alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. We controleren ook vitale punten, zoals brandpreventie en andere cruciale aspecten, om de veiligheid van uw evenement te garanderen.

Omdat wij nét dat stapje extra zetten
Kiezen voor More2Safety betekent kiezen voor een extra laag van zorg en aandacht. Onze extra diensten, zoals een drugskluis of een sociale media ‘Like Generator’ bij de entree, plus extra portofoons voor uw team, zijn ontworpen om uw evenement niet alleen veiliger, maar ook interactiever en moderner te maken. Deze stellen wij kosteloos beschikbaar voor u als organisator!

Bent u klaar om uw evenement naar een hoger niveau van professionaliteit en veiligheid te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk adviesgesprek of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Categorieën

Video

Fotos

Terug