Terug

The Social Hub

Stand 4M08

Omschrijving

The Social Hub 

Stap binnen in de bruisende wereld van onbegrensde mogelijkheden bij The Social Hub! Hier smelten cafeïne-gevoede brainstormsessies en grootschalige conferenties samen in ruimtes die niet alleen comfortabel en flexibel zijn, maar ook sprankelen met inspiratie. Ontdek onze volledig uitgeruste locaties, verspreid over heel Europa, waar jouw evenementen tot leven komen.

Bij The Social Hub omarmen we gedurfd design en een altijd nieuwsgierige houding, wat niet alleen leidt tot verhoogde productiviteit en creativiteit, maar vooral tot een ongekend plezierige ervaring. Of je nu een knusse vergadering plant of een groots feest organiseert, wij bieden de perfecte setting om niet alleen verbinding te maken en te creëren, maar ook om onvergetelijke herinneringen te smeden.

Onze diverse ruimtes, variërend van intieme vergaderruimtes tot adembenemende theaters en dakterrassen, zijn stuk voor stuk doordrenkt met comfort en uitgerust met alles wat je nodig hebt voor indrukwekkende presentaties. Natuurlijk kunnen de bezoekers ook blijven slapen en eten waardoor je alles onder een dak hebt!

Bij The Social Hub ontmoet je niet alleen je behoeften; je overstijgt ze met een glimlach. Kom en ontdek de betoverende mogelijkheden voor een ervaring die de toekomst van jouw evenement inluidt. Hier, bij The Social Hub, beginnen onvergetelijke momenten!

 

Voor vragen neem gerust contact op met

Kiki Poortier +31 6 39 49 35 38 (Partnership Manager Amsterdam)

Philip Leutscher +31 6 39493536 (Partnership Manager Rotterdam, Delft en Den Haag)

Daniëlle Noordhoek +31 6 48 55 05 67  (Partnership Manager Groningen)

Marlou Stijnen + 31 6 28 92 21 33  (Partnership Manager Maastricht en Eindhoven)


www.thesocialhub.co

 

Social media

Fotos

Terug