Terug

Westcord Hotels

Stand 3R06
Contact person
WestCord Hotels
Website
www.westcordhotels.nl

Omschrijving

Ruim 50 jaar Nederlandse gastvrijheid

Anders dan de naam doet vermoeden is WestCord Hotels een Nederlands familiebedrijf met haar oorsprong op Vlieland. In de jaren zestig groeide het toerisme op de Waddeneilanden en in 1968 besloot bakker Emo Westers, voor zijn 18-jarige zoon Harry, Hotel de Wadden te kopen. Het eerste WestCord Hotel.

Inmiddels behoren 17 hotels door heel Nederland tot de WestCord familie. Een deel van onze hotels opereert onder hun eigen naam en hebben de ‘soft-brand’ by WestCord, elk met een uniek verhaal en link naar onze rijke Nederlandse geschiedenis. Een voorbeeld daarvan: Hotel New York in Rotterdam, gevestigd in het voormalige hoofdkantoor van de beroemde ‘Holland-Amerika Lijn’.

 

 

Onze hotels, onze passie!

Het grootste deel van de tijd zijn wij te vinden in onze hotels waar wij constant werken aan verbetering en vernieuwing. In onze visie moet een hotel full service en onderscheidend zijn en zich aanpassen aan haar omgeving. Naast hotelgasten zijn ook omwonenden en bedrijven uit de buurt van harte welkom gebruik te maken van alle faciliteiten van het hotel. Onze deur staat wagenwijd open voor iedereen.

Passie en doorzettingsvermogen gaven ons de kans het aantal hotels in de loop der jaren uit te breiden. Er zijn mooie parels bijgekomen. Wij prijzen ons gelukkig met een professioneel management team en toegewijde medewerkers die dagelijks hun best doen voor uw onvergetelijke verblijf.

Social media

Fotos

Terug