Terug

Tophostess

Stand 3I14
Location
Boschstraat 59 5301 AC Zaltbommel
Contact person
Daniëlle de Heer
Contact details
+31 418 711001
Website
www.tophostess.nl

Omschrijving

Geef uw merk een krachtige uitstraling op elke beurs, evenement, congres, VIP-bijeenkomst en sales-event met de magie van Tophostess. Verhoog de essentie van uw bedrijf met onze professionele hostessen, die niet alleen uw gasten begroeten en verzorgen, maar de gehele ervaring herdefiniëren.

Bij Tophostess gaan we verder dan het verwachte. Onze hostessen bieden een warme en gepolijste ontvangst, registreren uw bezoekers vakkundig en fungeren als gracieuze verzorgers van uw locatie. Maar ze doen meer dan dat!

Onze Tophostessen zijn afgestemd op uw investering en streven ernaar het rendement van uw deelname aan een beurs of evenement te maximaliseren. Ze begrijpen uw commerciële doelstellingen, doelgroep en doelen, en werken onvermoeibaar om uw dromen te verwezenlijken.

Van het genereren van nieuwe leads tot het creëren van een spectaculaire en gastvrije ontvangst, bieden onze Tophostessen ongeëvenaarde ondersteuning. Reken op ons voor meertalige, goed opgeleide professionals met een schat aan waardevolle werk- en levenservaring.

Tophostess is gespecialiseerd in alles, van hospitality en promotie tot internationale sales!


 
 
 
 
 
 

Social media

Video

Fotos

Terug