Terug

Markant Outdoor

Stand 3O03
Location
Gildeweg 7, Braamt
Contact person
Michiel Pöpping
Contact details
info@markant-outdoorcentrum.nl
Website
www.markant-outdoorcentrum.nl

Omschrijving

Markant Outdoorcentrum, hét outdoorcentrum voor bedrijfsuitjes en evenementen!

Op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje dat jullie team dichter bij elkaar brengt? Welkom in één van de mooiste en meest verrassende regio's van Nederland. Onze bedrijfsuitjes beloven avontuur, plezier en teambuilding. En dat alles in een schitterende omgeving!

Bedrijfsfestival, familiedag of sportdag

Voor de grotere groepen hebben wij verschillende concepten klaarliggen. Tijdens een bedrijfsfestival combineren wij laagdrempelige activiteiten met heerlijk eten en drinken. Met live muziek, workshops, foodtrucks, buitenactiviteiten en een gezellige borrel, bieden wij de perfecte setting voor een sfeervol bedrijfsfestival.

Wil jij écht uitpakken en een dag organiseren voor personeel en familie? Dan hebben wij verschillende concepten voor een bedrijfsfamiliedag. Hierbij toveren wij onze locatie om tot één groot evenemententerrein. Gevuld met de leukste activiteiten en diverse foodtrucks. Tijdens dit programma kan iedereen doen waar hij of zij zelf zin in heeft, van borrelen tot een rondje varen met de kano.

Ook bieden wij leuke en uitdagende activiteiten aan zoals 'De Alleskunner', 'Funny Team Games', 'Expeditie Robinson' en nog veel meer! Al deze activiteiten zijn onder begeleiding van enthousiaste en kundige instructeurs die ervaring hebben met alle doelgroepen.

Restaurant Woodies!

Tussen de activiteiten door en na de tijd kan er bij ons volop genoten worden van de Achterhoekse gastvrijheid. Laat je verwennen met heerlijke gerechten en drankjes bij restaurant Woodies. Ons restaurant is gelegen aan het water en dat maakt het een bijzondere plek om te genieten van een uitgebreid ontbijt, lunch, buffet, barbecue, live cooking of feestavond.

 


Met 12 hectare aan terrein waar alle faciliteiten aanwezig zijn zorgen wij voor de leukste uitjes en bedrijfsevenementen, van 20 tot 4000 personen. Of het nu gaat om een bedrijfsfamiliedag, sportdag of een groot evenement, wij maken een passend programma voor elke gelegenheid. We zien jullie op de beurs!

 

Social media

Video

Fotos

Terug