Terug

Louwman museum & Nieuwspoort

Stand 3P01
Location
Louwman Museum & Nieuwspoort
Contact person
Marieke Feenstra & Marc Bijlstra
Contact details
Louwman Museum: Leidsestraatweg 57, 2594 BB Den Haag T +31 70 359 80 70 M +31 6 83 15 40 78 Nieuwspoort: Bezuidenhoutseweg 67 2594 AC Den Haag T: 070 - 346 94 40

Omschrijving

Het thema van je volgende evenement staat in het Louwman Museum
Het Louwman Museum in Den Haag is de plek waar meer dan 130 jaar vooruitgang, innovatie en design zichtbaar vertegenwoordigd is in een unieke collectie van 275 pronkstukken uit de geschiedenis van de automobiel.
Het Louwman Museum biedt niet alleen alle faciliteiten die nodig zijn, maar ook het thema en het bijzondere verhaal dat perfect past bij jouw boodschap. Wij geven je merk een plek te midden van 130 jaar ontwikkeling en verleiding en maken jouw verhaal hier echt onderdeel van.
Het Louwman Museum is niet zomaar een locatie als alle anderen, maar de locatie mét inhoud.

 

Nieuwspoort heeft een divers en veelzijdig aanbod. Van kleinschalige evenementen tot en met een meerdaagse ontvangst voor internationale gasten. Fysiek, online of in hybride vorm. Alles is naar wens mogelijk, waarbij ze je persoonlijk adviseren bij het samenstellen van een optimaal programma. Bij Nieuwspoort is het mogelijk om jouw eigen evenementenruimte samen te stellen. Zo kun je kiezen uit een kleine intieme ruimte of een ruimte die geschikt is voor tot wel 1.000 personen. Hierdoor past een ruimte altijd bij jouw wensen en huur je precies wat je nodig hebt! 

Nieuwspoort werkt met een gedreven horecateam dat gastheerschap en persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan en gewend is belangrijke gasten te ontvangen. De horeca is onderdeel van elk evenement: van het verzorgen van drankjes tot en met het verzorgen van uitgebreide diners bij een grootschalige bijeenkomst.

Nieuwspoort is volledig uitgerust voor het streamen en uitzenden van bijeenkomsten. Op deze manier kun je je bereik vergroten en is het voor deelnemers die niet fysiek aanwezig zijn toch mogelijk de bijeenkomst online bij te wonen.

Social media

Video

Fotos

Terug