Terug

Martin's Hotels

Stand 4E08
Location
Belgium
Contact person
Kelsey Van den Eynde
Contact details
Account manager

Omschrijving

Ontdek de uitmuntendheid van Martin’s Hotels voor een onvergetelijk bedrijfsevenement.
Bent u op zoek naar de ideale vergaderzaal voor een vergadering, seminarie, opleiding, productlancering of zelfs een personeelsfeest?

Elk van onze adressen verwelkomt u in zijn eigen universum, van de bucolische charme van een oude commanderij in Limburg tot het eigentijdse en warme kader van een stedelijk complex in Louvain-la-Neuve. Zo vindt u in België een seminariezaal met dat tikkeltje extra dat van uw opleiding of congres een uitzonderlijk moment maakt.
Nog een voordeel: onze vergaderzalen zijn flexibel en veelzijdig genoeg om al uw evenementen te organiseren: teambuilding, concert, persconferentie, eindejaarsfeest of cocktailparty: wij brengen al uw projecten tot leven.
Of u nu een seminarie met verblijf plant of een opleidingssessie van enkele uren, onze hotels nodigen u uit om creativiteit en sereniteit te combineren in een omgeving die modern comfort combineert met authenticiteit. Maar meer nog dan seminarieruimtes met karakter, zal elk van onze etablissementen in België u overtuigen door de kwaliteit van het onthaal.

12 hotels in België
70 vergaderzalen
2 tot 1000 personen

Terug