Terug

Live Paint

Stand 4W06
Location
's-Hertogenbosch
Contact person
Suzie van Amelsvoort
Contact details
Communicatiemedewerker Live Paint
Website
www.livepaint.nl

Omschrijving

Hier, nu én later

Live is life, hier en nu. En daarom moeten we de bijzondere momenten vieren. Met een Live Paint, een schilderij dat ter plekke van je feest of event gemaakt wordt, geef je extra aandacht aan nu, terwijl je tegelijkertijd een blijvende herinnering creëert voor later. Vanuit een grondige kennis en ervaring zetten we tijdens ieder event iets moois neer. De kunstenaars uit het Live Paint-team zijn met recht onze ‘Dutch masters’! Niet alleen omdat het goede kunstenaars zijn, maar vooral omdat ze de kunst van het live schilderen tot in de puntjes beheersen.

Jouw event, jouw feestje! 

Ieder event is anders. Daarom krijg je bij ons altijd persoonlijke aandacht. En een eerlijk advies op maat. Of het nu om een bruiloft, een zakelijk event of een bijzondere gelegenheid gaat. De kunstenaars uit ons team weten precies wat er nodig is om een mooie, bijzondere en succesvolle live paint neer te zetten. Binnen het geplande tijdsbestek, met gevoel voor de gelegenheid, de gasten en de locatie. En altijd met een uniek resultaat!

Nét dat tikje extra

Bij Live Paint staan we voor nét even meer kwaliteit, professionaliteit en aandacht. Aandacht voor je event, je verhaal, je wensen en doelstellingen. Veelzijdig en flexibel. Met een snelle service als dat nodig is. En altijd met een eerlijk en maatgericht advies. In onze visie verdient ieder event volop aandacht, of het nu een bedrijfsopening, relatiedag, afscheid, product launch of business-gala is. We bieden een unieke, kwalitatieve en professionele ervaring, die we graag tot in detail afstemmen op jouw zakelijke event. Samen met jou zoeken we naar het juiste concept: de ultieme beleving voor het event dat jij neer wilt zetten.

 

Categorieën

Social media

Fotos

Terug