Terug

Dutch AV

Stand 4B02
Location
Arnhem
Contact details
026 720 3000
Website
www.dutchav.com

Omschrijving

De verwachtingen van jouw bezoekers overtreffen door samen een onvergetelijke beleving neer te zetten. We helpen je met moderne audiovisuele oplossingen voor zowel evenementen als voor permanente installaties zoals in themaparken, musea, evenementenlocaties en bedrijfsparken. Het maakt ons namelijk blij als jij als organisator terugkomt van een geslaagde missie doordat je je bezoeker hebt kunnen raken. Samen geluksmomenten creëren en bezoekers naar huis laten gaan met onvergetelijke herinneringen? We vinden het geweldig!

 

DUTCH AV GETS YOU WITH MAKING CONNECTIONS


Eigenlijk zijn we bij Dutch AV maar met één ding bezig: verbindingen leggen. Uiteraard helpen we je met audiovisuele verbindingen, maar we zorgen ook dat we ze samen leggen tussen jouw concept & haar audiovisuele invulling, tussen het concept & het publiek en tussen mensen onderling. Of het nu gaat om tijdelijke producties voor evenementen en festivals of vaste installaties in musea, themaparken en business parken, wij helpen je om alles samen te laten komen..

 

Eerst de ervaring, dan de techniek

Ons verhaal begon met een passie voor geluid, licht en video. We werken dan ook alleen met state-of-the-art apparatuur. Die passie zetten we in om de ervaring die onze klanten willen geven aan hun gasten te perfectioneren. We denken mee vanaf de conceptfase, om op die manier tot de perfecte oplossing te komen. Eerst bedenken we hoe jouw gasten iets moeten ervaren, dan pas gaan we daar een audiovisuele invulling aan geven. Dat maakt ons werk leuk: we gaan graag een uitdaging aan!

 

Communicatie

We zijn ons ervan bewust dat alles communicatie is, en dat een audiovisueel concept daar invulling aan moet geven. Of het nu gaat om een productlancering of personeelsfeest of een expositie of het thema voor een nieuwe achtbaan. Begrip is daarbij het toverwoord: we doen er alles aan om zowel jou als jouw concept & publiek te begrijpen. Wanneer dat staat, staat niets ons meer in de weg om voor jouw gasten een onvergetelijke ervaring neer te zetten.

Social media

Fotos

Terug