Terug

eventplanner.nl

Stand 3G01

Omschrijving

Bij eventplanner.nl geven we eventprofessionals de technologie en kennis om de helden van hun evenementen te worden.

 

Eventsoftware

Onze alles-in-één eventsoftware is ontworpen om elk aspect van het plannen van evenementen te vereenvoudigen - van het vinden van de perfecte locatie en cateraar voor elk evenement of bruiloft met onze zoekmachine, tot het moeiteloos beheren van de details van eventlogistiek en bezoekersregistratie of ticketverkoop. Of je nu een zakelijk evenement organiseert, een festival plant of een onvergetelijke bruiloft creëert, ons platform biedt alles wat je nodig hebt om je workflow te stroomlijnen en je creativiteit te verhogen. Onze eventsoftware bevat functies voor budgetbeheer, planning, coördinatie van gastenlijsten & ticketing en nog veel meer, allemaal gericht op het zo efficiënt en stressvrij mogelijk maken van je planningsproces.

 

Platform

We zijn niet zomaar een platform, we zijn ook een community waar organisatoren en leveranciers samenkomen om kennis, trends en inspiratie te delen. Ons redactieteam heeft een scherp oog voor de nieuwste evenemententrends en biedt inzichten die jou aan de top van de evenementenbranche houden. Ons aanbod omvat niet alleen nieuws en artikelen, maar ook een tv-show en podcast.

 

Word lid om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in eventtechnologie, waardevolle inzichten te verkrijgen en te netwerken met collega-professionals. Bij eventplanner.nl zijn we meer dan alleen een platform - we zijn je partner bij het creëren van impactvolle evenementen. Laten we samen prachtige events plannen!

Klaar om je eventplanning naar een hoger niveau te tillen? Word nu gratis lid!

 
 
 

Social media

Video

Fotos

Terug