Terug

Evenementenhal

Stand 4A06

Omschrijving

Evenementenhal Gorinchem

Evenementenhal Gorinchem ligt op een half uur rijden van Utrecht, Den Bosch en Rotterdam. Direct gelegen aan de snelwegen A15 en A27 vormt deze centrale plek dé ideale locatie voor evenementen. Op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem is de unieke eventlocatie Next Level terug te vinden. Op Next Level hebben we een moderne beurshal met aangrenzende congreszalen en een sfeervolle Foyer. 

Over de gehele breedte van de beurshal van Next Level loopt een indrukwekkende lichtkoepel. Hierdoor kan er mooi gebruik gemaakt worden van natuurlijk licht. Met de verstelbare ledverlichting kun je in de Beurshal elke sfeer creëren die je maar wilt. Heb je meer ruimte nodig voor je event? Dan kunnen we de meterslange glazen wand op het balkon voor je openen en zullen de roltrappen gebruikt worden voor een ideale connectie met de beurshal op de 
begane grond.

De 3 aangrenzende congreszalen bieden samen een capaciteit aan 460 personen. De zalen beschikken over high-end audio, waardoor je sprekers altijd goed verstaanbaar zijn in de gehele zaal. Ook kan onze ledverlichting in alle kleuren versteld worden, waardoor je zelf de sfeer kunt bepalen. Rondom de congreszalen bevindt zich als centrale ruimte de sfeervolle Foyer. 

Evenementenhal Hardenberg

Evenementenhal Hardenberg ligt in het centrum van Noordoost-Nederland en in de driehoek van grote steden als Zwolle, Emmen en Enschede. Bekend om haar nuchtere instelling, betrouwbaarheid en laagdrempeligheid faciliteert Evenementenhal Hardenberg talloze evenementen. Met jarenlange ervaring in events dragen we bij aan het succes van duizenden evenementen en verwelkomen we miljoenen bezoekers.

Evenementenhal Hardenberg beschikt over 25.000 m² aan expositieruimte hierdoor is werkelijk alles mogelijk. Evenementenhal Hardenberg huisvest ruim zeven grote hallen die met elkaar verbonden zijn. Ondanks de omvang van elke hal heerst er op elke plek een gemoedelijke en intieme sfeer.

Daarnaast is ook onze locatie verrijkt met een Tuinlounge, een betoverende festivaltuin waar gezelligheid en ontspanning samenkomen. En laat dat nog niet alles zijn, ook onze befaamde Klepperzaal heeft een indrukwekkende upgrade ondergaan en voorzien van state-of-the art faciliteiten. 

 

Categorieën

Fotos

Terug