Terug

HelmsBriscoe

Stand 4K03
Contact person
Eric Oosterom & Marcia Ives en collega's
Contact details
+31618606424 (Eric Oosterom) / +31613571819 (Marcia Ives)
Website
www.helmsbriscoe.com

Omschrijving

Beste event planner,

Boek jij regelmatig hotels of vergaderlocaties voor groepen of bijeenkomsten?

Vind jij het zoeken naar en contact opnemen met hotels/locaties een tijdrovende klus?

Is onderhandelen en contracten doorspitten niet jouw favoriete bezigheid?

Het vinden en contracteren van een geschikte accommodatie voor een groepsreis, congres, evenement of andere soort bijeenkomst kan best een tijdrovende klus zijn. HelmsBriscoe kan je daarbij helpen door deze taak over te nemen. Kom langs bij stand 4K03 en laat je uitgebreid informeren over onze dienstverlening, die je gegarandeerd tijd zal besparen. Bovendien maak je kans op een leuke prijs!

Met onze jarenlange en wereldwijde ervaring op het gebied van het zoeken, evalueren, onderhandelen en contracteren van hotels en vergaderlocaties kunnen wij dit sneller en makkelijker. Wij hebben

- de breedste internationale collectieve kennis van de hotel/locatiemarkt
- inkoopkracht door onze diepgaande partnerships met hotelketens en verkeersbureaus
- een eigen wereldwijd zoekplatform met meer dan 300.000 hotels en locaties

Jij blijft als klant altijd in de lead en bepaalt met welk hotel/locatie je in zee wilt gaan; je maakt gebruik van ons netwerk en onze kennis. Wij kunnen op deze manier de risico’s (zoals financiële exposure) verkleinen en het rendement van de bijeenkomst verhogen.

Aan deze service zijn géén kosten verbonden en tarieven worden door onze bemiddeling niet verhoogd. Wij werken onafhankelijk van hotels/locaties en hebben daarom geen baat bij je keuze.

HelmsBriscoe is wereldleider op het gebied van inkopen van locaties voor bijeenkomsten en evenementen (>6 miljoen overnachtingen per jaar). Wij zijn actief in meer dan 60 landen en hebben een team van zeer ervaren inkoopspecialisten in Nederland aanwezig op EventSummit. We informeren je graag over hoe wij jou tijd kunnen besparen door het zoekwerk aan ons over te laten.

HelmsBriscoe Tombola!

TOMBOLA TIME!

Win één van de vele vouchers zoals 5% korting op je vergaderpakket, een uur gratis borrelen voor je groep/zakelijke bijeenkomst of overnachtingen in mooie hotels in Nederland, België en Duitsland voor jezelf. Wees welkom op de HelmsBriscoe stand 4K03 om je hiervoor in te schrijven.

ONZE DEELNEMENDE PARTNERS:

Marriott International
Radisson Hotel Group
Accor
World of Hyatt
IHG
Hilton
Wyndham
Leonardo Hotels
Maritim Hotels
NH Hotels
Eden Hotels
Dorint
Postillion Hotels
Van der Valk

Video

Terug