Terug

Wine Nomads

Stand 3A02
Location
Ouderkerk a/d Amstel
Contact person
Ronald Ockhuysen
Contact details
Wine Nomads Kruitmolen 5 1184VX Amstelveen Nederland
Website
www.winenomads.nl

Omschrijving

Wine Nomads is de leukste rollende wijnbar van Nederland! De mobiele wijnbar is een volledige omgebouwde traditionele Piaggio Ape! Als je ooit in Italië bent geweest ken je ze vast wel! De Piaggio is volledig ingericht als wijnbar en beschikt o.a. over een wijnklimaatkast. 

De mooiste wijnen
We werken samen met verschillende wijnimporteurs en hebben daardoor altijd een breed assortiment kwalitatieve wijnen tot onze beschikking. Standaard hebben we drie selecties van verschillende wijnen waaruit kan worden gekozen, maar in overleg is (bijna) alles mogelijk! Bekijk hier ons assortiment. 
 
Zakelijk
De Piaggio is zeer representatief voor zakelijke events en personeelsfeesten. De Piaggio is uitgerust met twee TV-schermen, hierdoor kunnen we de wijnbar ook
branden in een huisstijl. Regent het? Door de beperkte afmetingen kunnen we bijna bij elk kantoorpand binnenrijden!
 
 
Volledig ontzorgen
Wij zorgen ervoor dat je zelf geen omkijken meer hebt naar de dranken.
 
Altijd inclusief:
• Een ervaren en gastvrije sommelier
• Glaswerk
• De mooiste wijnen
 
Optioneel kunnen we ook bijpassende borrelhapjes verzorgen (o.a. charcuterie, kazen en oesters).
 
Over ons
Bij Wine Nomads hebben we een enorme passie voor gastheerschap. We houden ervan om de gasten te verwennen en hun verwachting te overtreffen. Dit samen met de voorliefde voor wijnen, in het concept van de Piaggio wijnbar, zorgt voor een unieke formule! Voor ons is een event geslaagd wanneer we een onvergetelijke herinnering kunnen achterlaten bij de gasten.
Ronald Ockhuysen (eigenaar & hoofdsommelier)
 
De mobiele wijnbar is al beschikbaar vanaf EUR 195,00 excl. BTW (voor 2 uur incl. een sommelier). Bekijk hier alle tarieven. 

Proost op een geslaagd event met Wine Nomads!

 

Social media

Fotos

Terug