Terug

Park Plaza Hotels Europe + Radisson Hotel Group

Stand 3R12

Omschrijving

PARK PLAZA HOTELS EUROPE

Park Plaza staat bekend om het creëren van gedenkwaardige momenten en richt zich op zowel vakantiegangers als zakenreizigers met stijlvolle kamers en veelzijdige vergaderfaciliteiten die perfect worden aangevuld door bekroonde restaurants en bars. Wij bieden een ruime keuze aan reisbestemmingen en verblijfsmogelijkheden, van hotels in het bruisende stadscentrum tot rustige resorts aan het strand, allemaal verenigd door authentieke service en moderne, uitnodigende ruimtes.

Onze multimerkenportfolio omvat hotels in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Italië, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk en Kroatië. Ze zijn voornamelijk gevestigd in grote steden en regionale centra, voornamelijk in de meest aantrekkelijke en kosmopolitische bestemmingen van Europa. Ons portfolio bestaat uit 48 gebouwen in zes landen en biedt bijna 9.100 kamers en evenementenruimtes voor maximaal 1000 deelnemers.

Art'otel heeft verschillende spannende nieuwe ontwikkelingen in de pijplijn, waaronder twee paradepaardjes in Londen. art'otel London Battersea Power Station is begin 2023 geopend en art'otel London Hoxton zal in 2024 opengaan. Er zijn ook vergevorderde plannen om hotels te verbouwen in Rome, Zagreb en Pula. We kunnen niet wachten om je meer te vertellen over de art'otel ervaring.

PPHE Hotel Group heeft een exclusieve en eeuwigdurende licentie van de Radisson Hotel Group, een van de grootste hotelgroepen ter wereld, voor de ontwikkeling en exploitatie van hotels en resorts onder de merknaam Park Plaza® in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

RADISSON HOTEL GROUP 

Radisson Hotel Group is een internationale hotelgroep die actief is in EMEA en APAC met meer dan 1.270 hotels in exploitatie en in ontwikkeling in meer dan 90 landen. De internationale hotelgroep groeit snel met het plan om de portfolio aanzienlijk uit te breiden. De overkoepelende merkbelofte van de Groep is Every Moment Matters met een kenmerkend “Yes I Can!” service-ethos.

De merkenportfolio van Radisson Hotel Group bestaat uit Radisson Collection, art'otel, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson en prizeotel, samengebracht onder het overkoepelende commerciële merk Radisson Hotels.

Radisson Rewards is het loyaliteitsprogramma van Radisson Hotel Group, dat een verhoogde ervaring biedt waarbij elk moment telt. Als het meest gestroomlijnde programma in de sector genieten leden van uitzonderlijke voordelen en kunnen ze vanaf dag één toegang krijgen tot hun voordelen bij een breed scala aan hotels in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië-Pacific.

Radisson Meetings biedt op maat gemaakte oplossingen voor elk evenement of elke vergadering, inclusief hybride oplossingen waarbij gasten en hun behoeften centraal staan. Radisson Meetings is gebouwd rond drie sterke servicebeloften: Persoonlijk, Professioneel en Memorabel, terwijl het voldoet aan de basisbehoeften en uniek 100% koolstofneutraal is.

Bij Radisson Hotel Group zetten we ons in voor mensen, gemeenschappen en de planeet en streven we ernaar om tegen 2050 Net Zero te zijn op basis van de goedgekeurde kortetermijndoelen die zijn gebaseerd op wetenschappelijke criteria. Met unieke oplossingen zoals 100% koolstofneutrale Radisson Meetings maken we duurzame hotelverblijven eenvoudig. Om duurzame reiskeuzes te vergemakkelijken, worden al onze hotels geverifieerd volgens de Hotel Sustainability Basics.

De gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden blijven een topprioriteit voor Radisson Hotel Group. Alle hotels binnen de portefeuille van de Groep voldoen aan gezondheids- en veiligheidseisen, zodat we altijd zorg dragen voor onze gasten en teamleden.

Fotos

Terug