Terug

Jaarbeurs

Stand 4H15

Omschrijving

Welkom bij Koninklijke Jaarbeurs, dé evenementenlocatie van Utrecht. 

  • Locatie in het hart van het land

    Gelegen direct naast Utrecht Centraal en de bruisende binnenstad van Utrecht.

  • Duurzaam en vernieuwend

    Wij geloven dat er een plek moet zijn waar je elkaar écht kunt ontmoeten. Ontmoeten om te groeien.

  • Beste congreslocatie van het jaar

    Nationale winnaar van de MEETINGS Congreslocatie van het Jaar 2022 publieksprijs, prachtige erkenningen van onze klanten. Daarnaast wonnen we de UFI Sustainability Award 2022 en de UFI Digital Innovation Award 2022. 

  • Voor ieder doel een passende ruimte

    Met meer dan 60 congreszalen, 30 vergaderruimtes en 10 hallen hebben wij altijd een passende plek voor jouw event.

  • Persoonlijke service

    Wij helpen je doelstellingen te behalen en zorgen voor professionele service op maat.

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een geschikte evenementenlocatie? Jaarbeurs in Utrecht heeft verschillende ruimtes ingericht voor allerlei soorten zakelijke en publieke evenementen. Zo vind je bij ons opnamestudio’s voor online events, zoals een talkshow of webinar, maar ook vergaderruimtes voor trainingen en meetings. Daarnaast kun je ook grotere evenementen organiseren bij Jaarbeurs, zoals beurzen en congressen.

Bij het organiseren van een evenement is het vinden van de juiste locatie partner cruciaal. Wanneer je Jaarbeurs als evenementenlocatie kiest dan hoef je je geen zorgen te maken over originaliteit, bereikbaarheid, parkeergelegenheid en extra services, zoals catering en event support. 

Wat is de meerwaarde van Jaarbeurs als locatiepartner van jouw event? 

Bij Jaarbeurs draait het niet alleen om het huren van een zaal; we gaan verder dan dat. Wij begrijpen dat jouw evenement specifieke doelstellingen heeft en dat het succes ervan centraal staat. Daarom zijn wij hier om je volledig te ontzorgen en ervoor te zorgen dat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Klanten waarderen onze persoonlijke, proactieve aanpak en toegewijde eventmanagers. We zijn er om jouw evenement tot een succes te maken. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij goed inspelen op jouw wensen en behoeften. We denken met je mee over de inrichting en uitvoering en bieden alles wat je daarvoor nodig hebt: heerlijke catering en restaurants, goede techniek en een persoonlijke accountmanager. Een evenement is bij ons pas succesvol als de organisator en alle bezoekers tevreden zijn. 

Bezoek onze stand tijdens EventSummit en maak kennis met ons team, ontvang meer informatie of vraag een rondleiding- aan door onze ruimtes.

 

 

Video

Fotos

Terug