Terug

Haarlem Convention Bureau

Stand 3B05
Location
Haarlem
Contact person
Pien Keizer
Contact details
Grote Markt 2, 2011 RD Haarlem 023-7271800

Omschrijving

NEXT STOP: Haarlem, waar jouw evenement tot leven komt!

Welkom in Haarlem - de perfecte bestemming voor jouw volgende bijeenkomst of evenement!
Of het nu gaat om een inspirerende vergadering, een dynamisch congres, een interactieve workshop, een sprankelend netwerkevenement, of een onvergetelijke teambuildingactiviteit, Haarlem heeft alles in huis om jouw evenement tot een groot succes te maken.
Ontdek de overvloed aan voordelen en mogelijkheden die Haarlem te bieden heeft, en geef jouw bijeenkomst de onderscheidende touch en het prachtige decor die het verdient. Next stop: Haarlem, waar jouw bedrijfsevenement tot leven komt!

In Haarlem vind je een breed scala aan evenementenlocaties die geschikt zijn voor diverse soorten zakelijke evenementen. Van historische gebouwen tot moderne conferentielocaties, Haarlem biedt voor elk wat wils. Ons prachtige stadscentrum met pittoreske straatjes en grachten en historische architectuur vormt een sfeervolle achtergrond voor jouw event. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten te organiseren in en rond Haarlem, waaronder een rondvaart over het Spaarne, het bezoeken van prachtige musea en hofjes, culinair genieten in 1 van de vele restaurants of ga de natuur in met de Haarlemmerhout en het strand om de hoek!

Haarlem Convention Bureau is de drijvende kracht achter het promoten van Haarlem als dé zakelijke bestemming voor meetings, evenementen, vergaderingen en congressen. Bij Haarlem Convention Bureau voorzien wij je van onafhankelijk advies en informatie, zodat je altijd de perfecte accommodatie in Haarlem en omgeving vindt die aansluit bij jouw wensen. 

Komen jullie langs bij onze stand voor een vrijblijvende kennismaking? Dan vertellen wij graag meer over de kansen en mogelijkheden voor de planning en organisatie van jouw evenement in onze regio. 

Tot ziens in Haarlem!

 

Social media

Video

Fotos

Terug