Terug

De Sjouwers B.V.

Stand 3I03
Location
Utrecht
Contact person
Thom van Gent
Contact details
Mobiel: +31 6 41 777 293 Telefoon: 085-0609170 Mail: thom@desjouwers.nl
Website
www.desjouwers.nl

Omschrijving

De Sjouwers, actief in kantoorinrichting, logistiek, bouw, projectinrichting en evenementenbranche, specialiseert zich in menselijke logistiek tussen materiaal- en meubellevering en oplevering van het (evenementen)terrein of pand. Dat gaat van een festival van 30.000 man tot aan de inrichting van kantoren van corporates en overheidsinstellingen, maar ook het schuurtje van de buurman wat leeggehaald moet worden is iets dat we doen.

Naast de op- en afbouw zorgen we voor ondersteuning tijdens het evenement en ontzorgen we de organisatie en montageploeg. We werken met een groot, Sjouw-blauw team van 450 man sterk!

Onze benadering in het samenstellen van deze teams, afgestemd op de specifieke eisen van elk project, stelt ons in staat om telkens weer kwaliteit te leveren. Deze aanpak heeft geleid tot een mooie groei en duurzame relaties met grote spelers in diverse sectoren.

 

Afgelopen jaar zijn we in de evenementenbranche betrokken geweest bij de op- en afbouw van o.a. Tomorrowland, Lakedance, Intents Festival, Hullabaloo, Mystic Garden, Decibel, Zolar, Best Kept Secret, Amsterdams Winterparadijs , Central Park, Awakenings, maar ook kleine bedrijfsfeesten en evenementen behoren tot dit lijstje. 

Hebben we de interesse?

Kom vooral langs voor een custom Sjouwers' biertje. Dan kijken we hoe we jouw evenement naar nieuwe hoogte sjouwen!

Social media

Video

Fotos

Terug