Terug

MECC Maastricht

Stand 3E04
Location
Maastricht
Contact person
Jop Thissen
Contact details
Forum 100 6229 GV Maastricht

Omschrijving

Je voelt dat het goed zit
Als klant en als bezoeker van MECC Maastricht weet je dat het goed zit. Dát voel je. Het aangename besef dat je event in goede handen is. Het vertrouwen dat alles goed wordt geregeld. Het is de aandacht voor details waarmee we je verrassen. De grondige voorbereiding en de vlekkeloze uitvoering. Of je nu organisator, exposant of bezoeker bent. De uitzonderlijke ervaring van vijfsterren- service; daar doen we het voor. We geloven in een informele aanpak. Hoe persoonlijker ons contact, des te beter kunnen we ons inleven. Des te beter begrijpen we wat je van ons verlangt. Zo effenen we de weg voor jouw perfecte evenement. Want dat is het doel.

We go ‘beyond boundaries’
We zijn ambitieus en gaan heel ver om je verwachtingen te overtreffen. Dat onze accommodatie staat als een huis is vanzelfsprekend. Hét verschil is de zorg waarmee we jou omringen. Onze mensen maken dat verschil. Vakmensen met een duidelijke focus: uitvinden wat precies jouw speciale wensen zijn, om ze daarna zo goed mogelijk te vervullen. Energieke denkers en doeners die steeds weer streven naar de beste oplossing. Gedreven dienstverleners die de lat hoog durven leggen, met een aanstekelijk plezier. Niets is ons te gek. Daag ons maar uit, we hebben er zin in. 

Welkom in charmant Maastricht
Ons ‘huis’ staat in Maastricht. De gedroomde omgeving voor je evenement. Maastricht: bakermat van gastvrijheid. Onze sfeervolle stad omarmt je. Hartelijk. Bourgondisch. Stijlvol en elegant. Je vindt er een groot culinair en cultureel aanbod. Je ziet en voelt de rijke historie. De bruisende terrassen en een keur aan horeca-etablissementen maken van je verblijf een feest. Ze bieden iedere bezoeker de welkome kans op een ontspannen en aangenaam moment, ook buiten de muren van MECC. Laat je verzorgen en geniet met volle teugen. 

We grow together. Not bigger but better.
Een duurzame venue is onze verantwoordelijkheid. De next level ervaring bezorgen we samen. Samen leggen we de lat hoog om maximale duurzaamheidswinst te behalen. Samen maken we het verschil. << Lees hier meer over onze CSR >>

Onze key features: 

  • 55 break-out,- en vergaderruimtes  
  • 2 auditoria met in totaal max. 1.700 zitplaatsen
  • multifunctionele Expo Foyer van 2.500 M2 en tot 2.000 zitplaatsen
  • 30.000 m2 aan expositieruimte verdeeld over vier te combineren hallen/ruimtes
  • in-house restaurant 'Bar Bistro SAAM'
  • veel mogelijkheden voor flexibele configuratie
  • capaciteit tot 5.000 congresdeelnemers (meerdere congressen zijn naast elkaar mogelijk) 

Wat is jouw volgende 'beyond boundaries' event?
Benieuwd naar de mogelijkheden? << Bekijk hier onze venue via een digitale rondleiding >>

 

Categorieën

Social media

Video

Fotos

Terug