Terug

Eventication

Stand 4D03
Contact person
Nick Verheyden & Yannick Van Aken
Contact details
nick@eventication.com
+32 470 64 54 14

Yannick Van Aken
+32 478 77 52 61

Website
www.eventication.com

Omschrijving

 

Welkom bij Eventication - Behind the scenes, we create the magic.

Bent u klaar om uw evenementen naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met Eventication, hét online platform voor event- en festivalorganisatoren, waar we de kunst van het evenementenbeheer hebben geperfectioneerd.

Wat biedt Eventication?

1. Crew en Vrijwilligers Registratie en Planning:
Ontdek onze planningmodule waarmee u moeiteloos crew en vrijwilligers kunt registreren en plannen. Optimaliseer de samenwerking en zorg voor een vlekkeloze uitvoering van uw evenement. Met onze automatisaties zal Eventication je planning zelf optimaliseren en de nodige rewards, tags en meer toevoegen.

2. Accreditatie op Maat:
Vergemakkelijk het accrediteringsproces voor leveranciers, artiesten, crew, sprekers, pers en meer. Met Eventication krijgt u controle over wie toegang heeft tot uw evenement, en dat allemaal met één eenvoudig systeem. 

3. On-Site Bandjes Personalisatie:
Veiligheid is key! Met onze bandjes personalisatie printen we direct gepersonaliseerde bandjes op de locatie van uw evenement.
Deze bandjes bevatten alle nodige info over deze persoon en kan gescand worden tussen zones voor extra veiligheid te garanderen.

4. Voorraadbeheer:
Beheer al uw goederen met gemak en houd altijd bij waar uw waardevolle assets zich bevinden. Met Eventication wordt voorraadbeheer eenvoudig en overzichtelijk. Link goederen via het bandje aan de personen en weet steeds waar uw items zich bevinden.

Waarom Eventication?

Wij geloven dat elk evenement uniek is, en daarom bieden wij flexibele oplossingen die zich aanpassen aan uw specifieke behoeften en naar de grote van uw event. Bezoek onze stand op EventSummit en ontdek zelf hoe Eventication uw evenementen naar nieuwe hoogten kan brengen.

Kom langs op stand 4D03 en ontmoet het team van Eventication. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden, demo's te geven en samen te werken aan het succes van uw toekomstige evenementen.

 

Categorieën

Video

Terug