Terug

Kunstmin

Stand 4M05
Website
www.kunstmin.nl

Omschrijving

Met twee prominente , karakteristieke gebouwen in de regio Drechtsteden is Kunstmin een passende ambiance voor elk event. Groot of klein, meerdere zalen of juist een intieme setting. Het is allemaal mogelijk. De gebouwen zijn centraal gelegen en er is een parkeergelegenheid binnen loopafstand. 

Kunstmin is de schouwburg van de stad Dordrecht en omstreken. Wij zijn er om een zo’n divers mogelijk publiek te vermaken, te inspireren en te verrassen. We presenteren, produceren en ontwikkelen aanbod dat past bij het karakter van de stad en haar inwoners. Dat doen we middels voorstellingen, maar ook door het faciliteren en creëren van bijzondere events. Zoals voor jou! 

Onze vijf hoofdzalen beschikken over fantastisch geluid & techniek, verplaatsbaar podium, vlakke vloer en uitstekend theaterlicht. Je event uitbreiden kan met nog eens 20 subzalen van klein tot groot. We werken samen met veelal lokale ondernemers om jouw event ook een culinair succes te maken. 

Schouwburg - Klassiek en Eigentijds gaan samen

Schouwburg Kunstmin combineert stijl en intimiteit met de wow-factor en beidt voor elke zakelijke bijeenkomst een inspirerende omgeving. Dit prachtige, klassieke en tegelijkertijd eigentijds ingerichte pand vormt het ideale decor voor congressen, vergaderingen, feesten, tv-opnames en presentaties. 
De schouwburg heeft twee zalen. De Grote Zaal heeft 740 zitplaatsen. De Kleine Zaal biedt ruimte voor 175 gasten in theateropstelling. Hier zijn ook andere opstellingen mogelijk. Rondom de zalen zijn het theatercafe en meerdere foyers met een bar die te gebruiken zijn voor ontvangst, pauze of als break out ruimte. 

Energiehuis - Robuust, stoer en industrieel

In het Energiehuis hebben we meerdere zalen, waarbij Machine 3 ons paradepaardje is. Deze stoere industriele zaal heeft grote raampartijen, die desgewenst geblindeerd kunnen worden. De zaal is uitermate geschikt voor een congres, presentaties of seminars. Maar ook een diner kan hier gehouden worden. De tribune geeft goed zicht op de toneelvloer. Mede door de inschuifbare tribune bestaan er talloze mogelijkheden voor het gebruik van de zaal. In theateropstelling is er ruimte voor 300 personen. Voor een feest of borrel is de capaciteit 600 personen. 
De andere twee, multifunctionele zalen bieden ruimte aan 140 tot 230 personen, afhankelijk van de opstelling.
We hebben binnen het Energiehuis de mogelijkheid om uit te breiden met diverse lokalen en ruimtes waarin break-out sessies gehouden kunnen worden. 



Social media

Fotos

Terug