Terug

Visit Limburg

Stand 3E07
Location
Hasselt
Contact person
Raquel Voorjans
Contact details
Partnerconsulent Visit Limburg

Omschrijving

Je teambuilding, meeting of vergadering in een stimulerende omgeving? Welkom in Belgisch Limburg. Gastvrij, groen én verrassend vernieuwend.

Belgisch Limburg biedt ruimte voor ideeën. Haal voor jouw zakelijk event inspiratie uit onze ongerepte natuur, ons sfeervol industrieel erfgoed en onze historische steden. Er is altijd wel een locatie die perfect aansluit bij jouw thema of plannen. Vergaderruimtes, teambuildingactiviteiten, hotels, restaurants, of net dat ene unieke plekje… Visit Limburg staat je graag bij in jouw zoektocht naar de perfecte match. 

Inspirerende locaties: Ontdek op onze zakelijke website unieke vergaderlocaties te midden van adembenemende natuur en historische pracht. Van moderne vergaderlocaties tot sfeervolle kastelen en erfgoedlocaties. Belgisch Limburg biedt de ideale omgeving om jouw zakelijke bijeenkomsten te laten schitteren.

Culinair genot: Laat jouw smaakpapillen verwennen door de culinaire hoogstandjes van Limburg. Geniet van lokale gerechten en proef de rijke gastronomische tradities die onze regio te bieden heeft, perfect om zakelijke banden te versterken tijdens een heerlijk diner.

Teambuilding in de natuur: Versterk de teamgeest te midden van de prachtige natuur van Limburg. Organiseer unieke teambuildingactiviteiten, zoals mountainbiken door de groene bossen of kajakken op de kronkelende rivieren,... – een perfecte manier om werk en plezier te combineren.

In het hart van de Euregio

België telt 10 provincies. Alleen de provincie Limburg grenst aan Nederland, Duitsland én de regio Luik. Een ideale ligging dus in het hart van de Euregio, ver weg van de verkeersdrukte rond Antwerpen en Brussel. 

De diversiteit aan groene landschappen binnen Belgisch Limburg vormen de perfecte biotoop om volledig op te laden. Er is volop ruimte om nieuwe, creatieve ideeën en verrijkende ervaringen te stimuleren.

Bewonder onze diverse landschappen dankzij onze hoogwaardige fiets- en wandelinfrastructuur en ontdek het plezier van unieke fietservaringen zoals    'Fietsen door het Water' in Bokrijk, 'Fietsen door de Bomen' in het Nationaal Park Bosland en 'Fietsen door de heide' in het Nationaal Park Hoge Kempen.
Belgisch Limburg is een vruchtbare en inspirerende broedplaats waar je het Limburgse DNA tot in de diepste vezels van je ziel kunt voelen!

Social media

Video

Fotos

Terug