Terug

Leefgoed De Olifant

Stand 4M04

Omschrijving

Zo dichtbij, zo buiten, zo inspirerend

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een vergadering, workshop, cursus of andere zakelijke bijeenkomst? Hier aan de Hollandsche IJssel bieden wij een rustgevende en stimulerende groene omgeving met goede faciliteiten en een uitmuntende service met een meer dan goed verzorgde lunch, borrel of diner. Laat ons doen waar we goed in zijn en geniet jij van een zorgeloze bijeenkomst om het beste en het mooiste uit die dag te halen.

Want wij vinden dat we een bijzondere locatie zijn, omringd door bossen, weilanden en de getijrivier de Hollandsche IJssel. Dit alles onder de rook van Rotterdam, op 20 min rijden van de Coolsingel. Zó dichtbij, zó buiten. 

Kom je met een elektrisch aangedreven auto, dan hebben we laadpalen voor je.

Waarom we onze locatie zo bijzonder vinden? 

Vergaderen in een groene omgeving.
Je rijdt de dijk af en je bent in een groene natuurlijke omgeving. Tussen de bomen en weilanden en uitkijkend op de koeien, schapen, hazen, fazanten, zwanen en ooievaars. De natuurlijke omgeving draagt bij aan ontspanning, concentratie, creativiteit en focus. Zo dicht bij, zo buiten, zo groen!

Inspireren
Leefgoed De Olifant heeft 4 unieke vergaderruimtes ingericht. Uitzichten over het groen, een authentieke sfeer en rust. Het groene gevoel nemen we mee naar binnen. Het brengt je rust en inspiratie. Het stelt je op je gemak, waardoor we hopen dat je effectieve en doelgerichte vergaderingen hebt. O ja, natuurlijk hebben we alle faciliteiten, die nodig zijn voor een efficiënte vergadering.

Aandacht voor eten
Echt even pauze te nemen en een moment van rust, dat is de lunch bij Leefgoed de Olifant. In ons restaurant De Koningin of in de Kas, of bij mooi weer op één van onze terrassen. Genieten van de met zorg bereidde lunch. Laat het ons van tevoren weten en we maken een heerlijke vegetarische of veganistische lunch. Natuurlijk houden we rekening met de diverse diëten. Meld het ons, want wij vinden, dat ook de lunch of het diner een ‘mindful’ moment verdient. Ontbijt, lunch, borrel en/of diner, we verzorgen het graag en met aandacht. 

Aandacht
Vanaf het moment dat je aankomt, persoonlijk contact. De ruimtes zijn met aandacht ingericht, en ook de verzorging is dik in orde. We doen zoveel als mogelijk is om je rust te geven, zodat je kunt doen waarvoor je komt, je doel van die dag bereiken. Daar helpen we graag aan mee met onze aandacht voor jouw wensen. 

Partijen – Evenementen
Rust en ruimte voor een bijeenkomst, een feestje of jubileum, of welke aangelegenheid dan ook. Hiervoor hebben we De Kas en restaurant De Koningin. Interesse in een grotere plenaire bijeenkomst of het vieren van je huwelijk, verjaardag of een high wine het kan allemaal in een authentieke sfeer. Evenementen als diners, vergaderingen, persbijeenkomsten, beurzen, personeelsfeesten of privéaangelegenheden zijn mogelijk van 10 tot 200 gasten

Categorieën

Terug