Terug

Landgoed Zonheuvel

Stand 4A14
Location
Doorn
Contact person
Stephanie Holwerda
Contact details
Stephanie Holwerda Manager Reserveringen en Sales & Marketing t: +31(0)343 473 550 m: +31 (0)6 15 68 14 17 Amersfoortseweg 98 3941 EP Doorn
Website
www.landgoedzonheuvel.nl

Omschrijving

Landgoed Zonheuvel is dé locatie voor uw congres, vergadering, events, (meerdaagse)bijeenkomsten en festivals.

Vergaderen
Landgoed Zonheuvel biedt 30 vergaderzalen in haar 4 gebouwen: Het monumentale Maarten Maartenshuis, moderne Paviljoen, klassieke Koetshuis en natuurlijke Lodges. Elk gebouw heeft zalen met zijn eigen stijl, uitzicht en faciliteiten.

Congreszaal
Uniek op de Utrechtse Heuvelrug is de congreszaal op de eerste etage van het paviljoengebouw. Met een capaciteit voor maximaal 500 personen, heeft Landgoed Zonheuvel een van de grootste zalen in de omgeving. Met aansluitend een

Hotel
In totaal zijn er 109 hotelkamers in het paviljoengebouw, waaronder eenpersoons, tweepersoons en comfort tweepersoonskamers. Ideaal voor twee- of meerdaagse trainingen.

Restaurant (met bar en terras)
Het restaurant van Landgoed Zonheuvel, gevestigd in het Paviljoen gebouw. Van een gezellig ontbijt, lunch, diner voor twee tot en met een ontvangst voor vijfhonderd gasten.

Duurzaamheid
Op Landgoed Zonheuvel zijn ze dagelijks bewust bezig met duurzaam denken en doen. Zo komen de producten die ze serveren zoveel mogelijk uit de regio en zijn ze voornamelijk biologisch. Veel van de producten komen uit een eigen moestuin of van de biologische moestuin van het historische Landgoed Zuylestein te Leersum. Vlees komt altijd uit de regio, er wordt alleen verantwoorde vis geserveerd en op de menukaart staan uitsluitend biologische wijnen.

Door de verscheidenheid aan duurzame activiteiten heeft landgoed Zonheuvel ook in 2023 een Green-Key gold Certificaat mogen ontvangen. Dit is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en de zakelijke markt. Daarnaast is Landgoed Zonheuvel een SDG House en maakt zich sterk voor het behalen van de zeventien ‘SDG-doelen’ (Sustainable Development Goals) om van de wereld een betere plek te maken in 2030.

Kenmerken
- Slechts 3 minuten van de A12
- Zowel moderne als klassieke gebouwen
- Grootste congreszaal in de directe omgeving
- Gratis parkeren (300+ plekken) inclusief 20 oplaadplekken
- Duurzame en maatschappelijke verantwoorde locatie

Social media

Terug