Terug

Publique

Stand 4J09
Location
Amsterdam
Contact person
Marcel den Hoed
Contact details
Kuiperbergweg 50 1101 AG Amsterdam 020-5673808

Omschrijving

In een tijdperk van verregaande digitalisering en opkomende virtualisatie blijft de unieke kracht van persoonlijke ontmoetingen overeind. De drang om anderen te ontmoeten op company events, festivals, vergaderingen, incentivereizen, beurzen, congressen of welke andere georganiseerde vorm van live interactie dan ook, is groter dan ooit tevoren.

Een drijvende factor in de economie

Livecommunicatie is een vitale kracht in onze maatschappij en een drijvende factor in de economie. Daarnaast hebben bijeenkomsten en evenementen ook een wezenlijke maatschappelijke impact.

Livecommunicatie speelt een vitale rol in de evolutie van de Nederlandse kenniseconomie. Via meetings, workshops, seminars, beurzen en congressen verspreiden kennis, ideeën en innovaties zich in hoog tempo. Deze bijeenkomsten vormen de perfecte arena voor het ontstaan van nieuwe samenwerkingsverbanden.

Stimuleren van sociale verbondenheid

Daarnaast stimuleren festivals, personeelsuitjes, teambuilding activiteiten, relatie-evenementen, bedrijfsfeesten en sportevenementen de sociale verbondenheid. Ze bieden mensen de kans om stoom af te blazen en fungeren tegelijkertijd als een eindeloze bron van inspiratie.

Eén sterk multimediaal platform

In onze visie is de livecommunicatieketen gebaat bij één sterk multimediaal platform dat alle disciplines met elkaar verbindt, zorgt voor optimale kennisdeling en analyseert welke kansen en uitdagingen voortkomen uit algemeen maatschappelijke ontwikkelingen. 

Op Publique.nl vind je jaarrond 24/7 actualiteiten en achtergronden over de inzet en ontwikkeling van livecommunicatie. Elk kwartaal verschijnt het magazine Publique met onafhankelijke informatie voor professionals die evenementen gebruiken voor marketing, communicatie, personeelsbinding, relatiebeheer, welzijn en sociaaleconomische doeleinden. Daarnaast geeft Publique diverse specials uit zoals Live3Design en Conference Matters international die ook in 2024 weer worden uitgegeven. In december 2023 verscheen het koffietafelboek VenueNL, over de architectonische en sociaaleconomische waarde van een grote variatie aan geselecteerde meeting locaties.

 

 

Categorieën

VenueNL, eventlocaties zoals ze nog nooit zijn vastgelegd

Met veel genoegen presenteren wij ons nieuwe koffietafelboek VenueNL, een exclusieve uitgave die het design en de diversiteit van Nederlandse ontmoetingslocaties in de schijnwerpers zet. Dit boek is niet alleen een visuele viering van architectuur, maar ook een ode aan de plekken waar mensen samenkomen, ideeën uitwisselen en herinneringen creëren.

VenueNL neemt je mee op reis langs enkele van de meest iconische en inspirerende meeting venues in Nederland, elk met hun eigen unieke verhaal en karakter. Van historische gebouwen die de tand des tijds hebben doorstaan, industriële panden die een nieuwe functie hebben gekregen en moderne architecturale parels die de grenzen van design en functionaliteit verleggen. 

Voor het eerst zijn deze locaties met gevoel voor architectuur gefotografeerd en als resultante van hun tijdgeest beschreven. Het resultaat is een boek als eerbetoon aan de Nederlandse meeting industrie als hoeder van ons cultureel erfgoed.

VenueNL is te bekijken en te koop op onze stand 4J09 op het CLC Vecta Kennis & Inspiratieplein.

Luxe tafelboek, hardcover | Omvang 272 pagina’s | Tweetalig NL/EN | Prijs €89

Social media

Fotos

Terug