Terug

Constell

Stand 4D06
Contact details
Brouwersgracht 238
1013 HE Amsterdam
Website
www.constell.com

Omschrijving

Wij geloven dat ware gastvrijheid begint bij persoonlijke aandacht en zorg. Constell (voorheen bekend als Magic Hospitality Manager) stelt je in staat om precies dat te bieden, elke dag weer. Daarom hebben wij – het next-generation event management systeem ontwikkeld. Onze programma’s zijn zo ontworpen om precies te geven wat elke eventprofessional nodig heeft: meer tijd voor gasten.

EMS van A-tot-Z

Constell begeleid de locatie en de gast in één platform door het gehele offerte- en eventsysteem.

Online offertes & platform voor je gasten

Gasten kunnen uiterst gedetailleerde offertes maken, aanpassingen, betalingen doen, het draaiboek vinden, en zelfs een eigen trouwsite maken. Dit  allemaal via hun eigen online platform.

Intern alles geregeld

Het systeem zal het administratieve werk uit handen nemen; automatische draaiboeken en keuken- en bediening sheets worden gecreëerd, automatische betalingsherinneringen worden verzonden en het factureringsproces wordt uitgevoerd.

Constell zorgt ervoor dat jouw focus altijd op gastvrijheid ligt, door de operationele lasten te verminderen en jou in staat te stellen te concentreren op het creëren van onvergetelijke ervaringen voor jullie gasten.

Constell, empowering the stars of hospitality

 

Social media

Terug