Terug

Event Park Amsterdam, Convention Bureau

Stand 3B08
Location
Convention Bureau Event Park Amsterdam
Contact person
Michiel Smilde
Contact details
Wilsonstraat 145 2131 PN Hoofddorp
Website
www.eventparkamsterdam.com

Omschrijving

NEXT STOP - EVENT PARK AMSTERDAM!
Vriendelijk, professioneel en zonder poespas

Middenin de driehoek van de historische steden Amsterdam, Haarlem en Leiden ligt Haarlemmermeer. Een internationaal georiënteerde duurzame gemeente met een rijkdom aan prachtige natuur- en recreatiegebieden en een zeer ruim aanbod aan comfortabele hotels, sfeervolle evenementen- en congreslocaties én professionele toeleveranciers. Als onderdeel van de Metropool Regio Amsterdam bieden wij u hoogwaardige faciliteiten en siteprogramma’s voor de planning en organisatie van uw aanstaande congres, meeting of evenement.

Ons Convention Bureau Event Park Amsterdam richt zich op het werven en faciliteren van internationale (zakelijke) congressen en evenementen. Wij adviseren en helpen prospects bij hun zoektocht naar één of meerdere geschikte in Haarlemmermeer gevestigde hotels, meeting locaties en/of leveranciers. Bovendien ondersteunen wij zo gewenst bij de eerste fase van planning en organisatie van een congres of evenement in onze evenementenregio.

Wij zijn er van overtuigd dat wij u en uw gasten of deelnemers altijd, op het hoogste niveau én tegen een aantrekkelijk tarief een onvergetelijke ervaring kunnen bieden. Mogen wij u binnenkort uitnodigen voor een vrijblijvende kennismaking? Dan vertellen wij u graag meer over de kansen en mogelijkheden voor de planning en organisatie van uw evenement in onze regio. 

Graag tot ziens!

Video

Fotos

Terug