Terug

EB Live

Stand 3G03
Location
Hilversum
Contact person
Mitchel van der Heide
Contact details
06-50949656
Website
www.eblive.nl

Omschrijving

EB Live is dé vakuitgave voor en van de live-entertainmentindustrie. We schrijven over trends en ontwikkelingen en spreken met alle relevante partijen. We bereiken alle industrieprofessionals, waaronder 1000+ festival- en evenementenorganisaties, evenementlocaties, artiestenbureaus, toeleveranciers, ticketers etc.

EB Live verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 3.500 exemplaren. Binnen elke editie focussen we op een aantal thema’s, die we bundelen in zogeheten Specials. Deze worden online afzonderlijk gepromoot. Tegelijk met de magazines komen ook de dossiers uit. Dossiers en magazines worden gebundeld verstuurd, maar beide worden online afzonderlijk aangeboden en gepromoot.

EB Live online:
De compleet vernieuwde website www.eblive.nl trekt gemiddeld 50.000+ bezoekers per maand. Daarnaast versturen we drie keer per week een nieuwsbrief naar ruim 6.500 abonnees met relevant nieuws voor onze doelgroep en zijn we actief op social media.

EB Live Festival Guide:
Tot slot verschijnt éénmaal per jaar in januari de EB Live Festival Guide in een oplage van 7.500 exemplaren. In deze ‘festivalbijbel’ vind je een overzicht van nagenoeg alle muziekfestivals in Nederland, België en Europa. Onmisbaar voor iedereen die actief is in de liveentertainmentindustrie! Heb jij deze niet ontvangen? Haal gratis jouw exemplaar op bij 

Neem contact op ons team via onderstaande contactgegevens of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Categorieën

Social media

Terug