Terug

Van 't Ende Producties (Rondlopende Dino Dinosaurus T.rex T-rex Entertainment & meer)

Location
Zwolle
Contact person
Michel van 't Ende
Website
www.michelvantende.nl

Omschrijving

WIJ CREËREN, INSPIREREN & VERWONDEREN

 

Welkom bij Van ‘t Ende Producties, dé belevenis & entertainment expert van Nederland! Wij zijn storytellers. Dankzij de (geheime) kracht van onze unieke producties bezorgen wij uw doelgroep gegarandeerd een onvergetelijke herinnering!

Van ’t Ende Producties creëert sensationele theatershows, educatieve projecten, spraakmakend live-entertainment, en belevingsconcepten. Met veel enthousiasme, passie en toewijding verzorgen wij daarnaast ook merchandising, showtechniek, mascotte/merk activatie en het thematiseren van een park, gebied of ruimte. Wij (co-)produceren volledige belevenisconcepten die iedere verwachting zal overtreffen.

Wanneer u op zoek bent naar één partij die álle zorg uit handen neemt, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team, dat bestaat uit enthousiaste creatievelingen waaronder tekstschrijvers, (theater)technici, componisten, kostuummakers, decorbouwers en acteurs, staat garant voor totaalbelevenissen van het hoogste niveau dat naadloos aansluit bij uw organisatie, thema, wensen en mogelijkheden.

Jezelf een expert noemen op een bepaald gebied kan soms gewaagd zijn. In ons geval is het meer een gevoel van trots. Trots op het feit dat wij ons experts mogen noemen op het gebied van het creëren van totaalbelevenissen in de leisure-branche. Wij zijn constant bezig met het creëren van een optimale bezoekers-ervaring.

Deze garantie van een geluksmoment kunnen wij bieden dankzij onze jarenlange ervaring van creative geesten met maar één doel voor ogen: het creëren van totaalbelevenissen die entertainen, inspireren en verwonderen. Wij brengen uw verhaal tot leven!

JUISTE ADRES

Waarom wij ons ‘entertainment & belevenis experts’ mogen noemen en je bij ons aan het juiste adres bent?

★ We hebben ruim 15 jaar ervaring!
★ We hebben een professioneel en getraind team!
★ We hebben alle technische, commerciële, entertainment expertise in huis!
★ We zijn directe inkoopleverancier van professionele apparatuur!
★ Al onze mascottes, producties en apparatuur zijn van de hoogste kwaliteit!
★ We gaan altijd voor lange termijn samenwerkingen!

WOW-GARANTIE

Het optimaliseren van de bezoekerservaringen zal zorgen voor:

Terugkerende bezoekers!
★ Een hogere omzet!
★ Het omzetten van bezoekers naar fans!
★ Nóg professionelere uitstraling!
★ Een sterkere marktpositie!

Huur een dinosaurus op je event

OUR WORLD OF THE DINOSAURS

Miljoenen jaren geleden leefde er dinosaurussen op deze wereld. Het enige dat van deze dieren nog over is gebleven, zijn botten. Tenminste dat dachten we… De Dino Experience laat je oog in oog staan met levensechte dinosaurussen.

Onze dino’s zullen uw evenement, actie of televisieprogramma een flinke boost geven als het gaat om publiekelijke aandacht. De rangers helpen uw gasten een stapje dichterbij te laten komen bij deze prachtige dieren. Er worden snel telefoons tevoorschijn gehaald om dit bijzondere moment vast te leggen. Onze dino’s zijn uniek en een echte publiekstrekker! Beleef de prehistorie opnieuw.

www.dinoexperience.nl 

www.michelvantende.nl

Video

Fotos

Terug