Terug

Retulp & Vortex Print,

Location
Apeldoorn
Contact person
Michel Koridon
Website
www.retulp.nl

Omschrijving

Wegwerp vervangen door duurzame producten

Dat wegwerpplastic niet duurzaam is en grotendeels in onze oceanen belandt hoeven we je waarschijnlijk niet te vertellen. Maar wist je dat er wereldwijd maar 5% van al het plastic gereycled wordt? Dat komt omdat het vaak economisch onrendabel is en omdat het sorteren van plastic moeilijk is. Zelfs recyclebaar plastic belandt dus nog weleens in de oceaan.

En het hoeft niet zo te zijn! Retulp heeft het bewijs in de vorm van drinkflessen die gemaakt zijn om te blijven gebruiken: niet een paar maanden of een paar jaar, nee, voor altijd. De flessen zijn namelijk gemaakt van RVS oftewel roestvrij staal. Van dit veelzijdige materiaal kan je bijna alles maken. Zoals bijvoorbeeld drinkflessen!

Retulp heeft daarom een simpele oplossing voor het plastic probleem: vervang plastic flesjes voor duurzame RVS flessen en vermijd zo’n 20 miljoen wegwerpflesjes per jaar. Retulp drinkflessen gebruik je voor jezelf, voor elkaar en voor de planeet.

Hoe?

Door het bewustzijn over milieuvriendelijke alternatieven voor plastic te vergroten. Door de relatiegeschenkenbranche te verduurzamen: Retulp biedt bedrijven de mogelijkheid alle producten te laten bedrukken met logo of persoonlijke boodschap. En door te investeren in waterputten in, onder andere, Nepal en Ethiopië, zodat ook daar plastic flessen overbodig worden.

Reduce, Re-use, Retulp: voor wie wil bijdragen aan een wereld waarin iedereen toegang heeft tot drinkwater en waarin de oceanen vrij zijn van plastic.

Voor iedereen die niet van plastic is

Genoeg met single-use plastic dat bijdraagt aan de enorme berg plastic afval. Het is tijd voor een nieuwe generatie herbruikbare producten, gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen. Een duurzame drinkfles voor een duurzame relatie!

Ben je consument en wil je direct bestellen? Ga dan direct naar de webshop →

Zakelijke klant? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Social media

Video

Terug