Terug

Van der Valk Exclusief Hotel Harderwijk op de Veluwe

Location
Harderwijk
Contact person
Salesteam Valk Exclusief Hotel Harderwijk op de Veluwe
Contact details
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via sales@harderwijk.valk.nl of +31 341801010.

Omschrijving

Hotel Harderwijk op de Veluwe biedt een ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten dankzij de ontspannen en inspirerende groene omgeving. Het hotel beschikt over 9 multifunctionele zalen die geschikt zijn voor diverse doeleinden, zoals vergaderingen, congressen, trainingen en meerdaagse cursussen inclusief overnachting. De zalen variëren in grootte, waardoor zowel kleine als grote gezelschappen welkom zijn. Alle zalen zijn uitgerust met moderne faciliteiten zoals geluidssystemen met microfoons, beamers, natuurlijk daglicht en een eigen balkon. Gratis draadloos internet is in elke zaal beschikbaar.

Naast de vergaderfaciliteiten biedt Hotel Harderwijk ook diverse mogelijkheden voor het diner. Voor het diner kan er gebruik worden gemaakt van het restaurant en de brasserie. Tussen de 30 en 60 personen kan de brasserie tegen betaling en op basis van beschikbaarheid exclusief worden afgehuurd. Uitgeserveerde diners worden samengesteld door de chef-kok en bieden een elegante culinaire ervaring. Buffetten zijn ideaal voor grotere groepen en bieden een ruime keuze aan gerechten.

Na een dag vol vergaderingen en intensieve sessies biedt de hotelbar een ideale gelegenheid om te ontspannen en na te praten. Hier kunnen collega's en zakenpartners in een informele sfeer netwerken, ervaringen uitwisselen en de dag op een ontspannen manier afsluiten. 

Een van de unieke kenmerken van Hotel Harderwijk is de uitgebreide mogelijkheid voor teambuildingactiviteiten in de directe omgeving. De prachtige Veluwse bossen bieden een ideale setting voor diverse teambuildingprogramma's die speciaal zijn ontworpen om de teamspirit te versterken. Deze activiteiten variëren van sportieve uitdagingen en outdoor avonturen tot meer ontspannen en creatieve workshops. Het hotel werkt samen met professionele teambuildingorganisaties om een breed scala aan activiteiten aan te bieden.

Deze activiteiten zijn erop gericht om samenwerking, communicatie en vertrouwen binnen teams te bevorderen. De natuurlijke omgeving van de Veluwe biedt hierbij een rustgevende en inspirerende achtergrond, wat bijdraagt aan een effectieve en plezierige teambuildingervaring. 

Van der Valk Hotel Harderwijk zorgt voor een gastvrije service en denkt graag mee over de perfecte invulling van uw bijeenkomst.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.hotelharderwijk.com/meetings-events// Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  //+31 341801010 // https://www.linkedin.com/company/hotel-harderwijk-op-de-veluwe/

Social media

Fotos

Terug