Terug

Landgoed de Horst & Hotel de Baak Seaside

Location
Landgoed de Horst & Hotel de Baak Seaside
Contact person
Léonie van der Maale
Contact details
Léonie van der Maale-Esters
Sales Manager

T. 0343 - 55 61 79
E. l.vandermaale@debaak.nl
www.landgoeddehorst.nl | www.debaakseaside.nl
Website
www.landgoeddehorst.nl & www.hoteldebaakseaside.nl

Omschrijving

Landgoed de Horst in Driebergen, biedt ruimte en rust om te ontwikkelen en hier vormt alles zich naar jouw wensen. Of je nou komt voor persoonlijke ontwikkeling, ontmoeting of ontspanning, wij creëren de ideale omstandigheden. Ook als je enige doel is om in alle comfort te genieten van natuur, kunst en cultuur.

Op het landgoed vind je verschillende gebouwen met ieder een eigen bestemming. Samen bieden ze meer dan 30 verschillende ruimten voor bijeenkomsten, vergaderingen of trainingen. Ga je juist voor eigentijds klassiek, kijk dan eens in ons Landhuis. Meer modern ingerichte ruimten vind je in het gebouw Blauwgedicht.

Centraal gelegen op het landgoed ligt Congreszaal Maitland. Maitland is uniek rond gebouwd en heeft veel daglicht om de verbinding met de natuur te houden. De tribune biedt zitplaatsen voor maximaal 275 personen, maar deze kan ook ingeklapt worden om een grote ruimte te creëren.

Schuif na een bijeenkomst aan in het restaurant van Landgoed de Horst voor een culinair driegangen diner. Wij werken voornamelijk met streekproducten. Duurt de bijeenkomst meerdere dagen? Maak dan gebruik van de 73 éénpersoonshotelkamers of de 40 tweepersoonshotelkamers. Dan word je  wakker met uitzicht op het bos. Na het nuttigen van een vitaal en uitgebreid ontbijtbuffet is er precies nog tijd voor een boswandeling voordat de bijeenkomst verder gaat.

 

Hotel de Baak Seaside ligt direct naast het strand van Noordwijk met een schitterend uitzicht over zee. Het hotel is een plek van inspiratie en ontmoeting. Het is een plek om op adem te komen, talenten te ontwikkelen, momenten te vieren, heerlijk te overnachten en zoveel mogelijk te genieten.

Hier organiseer je een bijeenkomst aan de kust in één van onze 24 zalen, van 2 tot 150 personen. De frisse zeewind en de mogelijkheden om de dag af te sluiten met een wandeling langs de vloedlijn geven jouw evenement een bijzondere dimensie. Wij zorgen er voor dat het een mooi event wordt.

Aanvullend heeft de Baak Seaside 100 hotelkamers, deels met uitzicht op zee. Perfect wanneer een training of bijeenkomst meerdere dagen in beslag neemt. Zo geniet je optimaal van jouw verblijf in Noordwijk. Alle kamers zijn voorzien van speciaal ontworpen  bedden, gemaakt van duurzame materialen. Bekijk de zonsondergang op het strand en val in slaap met het zachtjes ruisen van de zee. Word wakker met het breken van de golven op het strand, neem een frisse duik, geniet van ons vitaal ontbijtbuffet en start de dag krachtig en herboren.

Ons restaurant kent een vitaal en gevarieerd menu, bereid met streekproducten. Na je bijeenkomst schuif je aan voor een culinair driegangen diner met uitzicht op zee. Indien gewenst kunnen wij het strand ook bij jouw bijeenkomst betrekken door bijvoorbeeld een outdoor teamactiviteit te organiseren.

Fotos

Terug