Terug

FestivalChairs

Stand 2.4.06
Location
Haarlem
Contact person
Tim Várdy
Contact details
FestivalChairs Scheepmakersdijk 3 2011 AS Haarlem Nederland
Website
www.festivalchairs.com

Omschrijving

Maak kennis met onze FestivalChair
Een stoer, eigenzinnig én recyclebaar krukje van karton. Op dit veelzijdige krukje van papier kun je een baby-olifant laten zitten. De FestivalChair kan namelijk met gemak 200 kg dragen! De kartonnen krukjes zijn 100 % recyclebaar en grotendeels samengesteld uit gerecycled karton. Bovendien is het duurzame krukje ook nog eens FSC gecertificeerd. Dus naast een perfecte marketingtool én gadget, haal je ook nog eens een verantwoorde kruk in huis!

Ontwerp op maat
Het is mogelijk de krukjes te laten personaliseren. Wij maken dan een FestivalChair op maat gebaseerd op jullie ontwerp. Zo heb je een unieke FestivalChair in handen die aansluit bij jouw huisstijl en creëer je de exacte uitstraling die je wenst voor het evenement.

Daarnaast hebben we de FestivalChair XL in ons assortiment. Dit is een hoge variant van het kartonnen krukje en geschikt om mee aan een tafel te zitten.

Duurzaamheid
Timon Enterprise staat voor duurzame, praktische producten die zich onderscheiden door eenvoud en schoonheid. Betaalbaar design dat breed toegankelijk is voor een grote groep mensen. Wij zijn een duurzaam bedrijf dat er bewust voor kiest de producten in Nederland te laten maken. Daarnaast hebben wij alle handling en opslag ondergebracht bij een sociale werkplaats in Amsterdam.

Respect voor mens en milieu is voor ons een basisvoorwaarde. De Festival krukjes zijn 100% recyclebaar en grotendeels gemaakt van gerecycled papier. Bovendien zijn de duurzame krukjes gemaakt van 100% FSC gecertificeerd karton. Daarmee sluiten we aan bij een circulaire economie.

Categorieën

Social media

Fotos

Terug