Terug

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Stand 4.12.07
Location
Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk
Contact person
Wim Hofstede
Contact details
sales@bovendonk.nl 0165-507550

Omschrijving

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk

Sinds 1995 is Bovendonk een locatie waar bijzondere momenten beleefd en gevierd worden. Persoonlijke ontwikkeling in de vorm van trainingen en cursussen stond jarenlang centraal. Maar ook voor een vergadering of congres kunt u terecht bij Bovendonk. De 10 vergaderzalen, van Bibliotheek tot vergaderzaal onder de spanten van het dak en de congreskapel vormen het hart van het conferentiecentrum. Met 48 standaard hotelkamers en 40 budgetkamers biedt Bovendonk tevens de mogelijkheid voor meerdaags verblijf. 

Evenementenlocatie

Als evenementenlocatie is Bovendonk daarnaast uitermate geschikt. Met diverse zakelijke- én particuliere evenementen kent Bovendonk een jarenlange ervaring in het organiseren voor evenementen voor 10 tot 1400 personen. Van zakelijke beurs tot bourgondisch bierfestival. De historische locatie leent zich voor een grote diversiteit aan evenementen voor zowel de particuliere- als zakelijke markt.

Congressen & Meetings

Met een congreskapel tot 300 personen en 3 zalen met een capaciteit tot 120 personen is Bovendonk de ideale locatie voor een middelgroot congres of symposium. De ruim opgezette binnentuin leent zich daarnaast voor break-out sessies en netwerkmomenten. Met diverse horecaruimtes van 40 tot 300 personen zijn ook de ontbijt-, lunch- en dinermogelijkheden voor grotere groepen op maat te maken.

Centraal gelegen

Conferentiecentrum & Hotel Bovendonk ligt verrassend centraal en is gemakkelijk bereikbaar vanuit de zuidelijke Randstad, Eindhoven en de grote Belgische steden. Gelegen nabij A17 (Rotterdam - Roosendaal) en A58 (Bergen op Zoom -  Breda) en met 150 gratis parkeerplaatsen op eigen terrein is vervoer geen issue. Daarnaast zijn de treinstations Oudenbosch en Etten-Leur op korte afstand gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Social media

Video

Terug