Terug

Hotel Ernst Sillem Hoeve & Kaap Doorn Conferentiecentrum

Stand 4.16.05
Location
Den Dolder
Contact person
Mircea Doornbos
Website
www.esh.nl

Omschrijving

KAAP DOORN 
specialist in zakelijke bijeenkomsten

Kaap Doorn is een modern conferentiehotel dat zich volledig richt op zakelijke gasten. In Nederland zijn wij hierin de enige. Dit zorgt voor rust in onze accommodatie en voor kennis van wat u als onze gast nodig heeft.
In vergelijking tot onze collega’s heeft u bij ons veel extra’s inclusief in uw prijs. Zo serveren wij allerlei soorten koffie en thee zoals een espresso of cappuccino in ons Grand Café en Serre inclusief in uw arrangement, daarnaast serveren wij op verzoek ook kannen koffie en thee in de zaal zonder extra kosten. Frisdrank in de zaal is onbeperkt beschikbaar en inclusief.
Bij Kaap Doorn berekenen wij verder geen kosten voor gebruik van apparatuur (ook moderne presentatiemiddelen incl. laptops e.d.). Daarnaast beschikken alle zalen (en hotelkamers) over een gratis draadloze glasvezel internetverbinding. Parkeren is bij Kaap Doorn gratis en ook al onze faciliteiten zoals de sauna en fitnessruimte zijn voor onze gasten kosteloos te gebruiken.

Kaap Doorn is al sinds 2010 in het bezit van de gouden Green Key en mede daarom een duurzame keuze. Daarnaast heeft Kaap Doorn de PRO certificering van YOIN excellent meeting places, wat garanties geeft over onze uitstekende dienstverlening.

Social media

Fotos

Terug